nerosvet 0 #1 Публикувано 23 Март, 2017 Здравейте колеги, имам Акорд, октомври 2005 година,2.2 дизел. Когато дам на полуконтакт навигацията светва, но запаля ли двигателя , навигацията изгасва и край. Моля, ако някой може да помогне, благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #2 Отговорено 23 Март, 2017 Имаше, преди време, много подобна тема. Потърси в търсачката. Беше тук, в раздела на Акорд. По спомен, ако не се лъжа, след смяна на dvd-roma (реално навигацията) се беше оправил проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #3 Отговорено 23 Март, 2017 ДВД-Рома смени и ще се оправи, стига и другия да не е прецакан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g0shh 0 #4 Отговорено 17 Април, 2017 (Редактирано) Мале, имам същият проблем Следя за развитие, да кажеш дали си го оправил !Пробвай, като вкараш ключа и веднага да завъртиш, без да чакаш да подгрева и да спрат лампите, и помпата , да ми кажеш дали остава включена така? При мен така остава да работи. (Но не го правя често , а си оставям да си подгрее всичко и лампите да спрат.) Редактирано 18 Април, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mafyata 9 #5 Отговорено 1 Май, 2017 Щом на полуконтакт работи , може и да има начин да се оправи . Някой ел.майстор може да даде акъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mladen.Mladenov 26 #6 Отговорено 4 Май, 2017 Двд Рома ти е за смяна, колега - аз имах този проблем и така го реших. Оттогава всичко работи нормално. Рома не е скъп, по спомен дадох към 50лв за него с прецакана оптика - сложих си моята оптика и така.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
methodman 0 #7 Отговорено 23 Юли, 2018 Здравейте колеги, аз имам същия проблем с навигацията (спира да работи след като запаля двигателя). Също така не иска да поеме диск в чейнджъра (разбира се опитвам да сложа диска, след като съм натиснал "load" и светнало зелена светлина). Моля за съвет къде в София може да го види майстор? Или съвет за морга, от където да намеря DVD ROM? Предварително Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове