r5gtr 16 #1 Публикувано 16 Март, 2017 Правя си в свободното време един телевизор , спирачките си работят, но искам за отпред нещо по-добро от плътния диск. От какво става без никакво преправяне предни вентилирани дискове с апарати ? Мисля, че видях някъде за директна замяна с апарати и дискове от 6та. Но кой мотор? Колко мм? Какво да търся? Не целя да се изправя на предните гуми, т.е. без сериозни занимавания като помпи и серво. Отзад на тези кг. си е идеална и с барабаните. Отпред обаче ги прегрявам и посиняват, ако се спира агресивно. Ей го дядката: 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6121 #2 Отговорено 2 Юли, 2017 Бравос за ентусиазма и старанието ти. Великолепно изглежда! Относно спирачките може би ще ти е полезен fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #3 Отговорено 2 Юли, 2017 Той момчето, май я продава в момента колата, но ако следи още темата - спирачките на EW4, май така беше номера на мотора, който е с инжекцион, а не карбуратори е с вентилирани предни спирачки. Предполагам, че прехвърлянето от такава ще е най-безболезнено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6121 #4 Отговорено 3 Юли, 2017 Моята е с вентилирани, но не съм проучвал подробно въпроса с разликите. Знам само, че е с окачване и спирачки от CRX -1. Иначе си е оригинална 1.5 Si с EW3 мотор, 101коня и "пълна инжекция". Иначе видях обявата му и дано попадне в добри ръце. Ти не я ли искаш и какво направи с твоята? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове