jimi 291 #1 Публикувано 9 Март, 2017 Интересувам се как се поправя този проблем с разкрачената задница ? Колата има газ и може би това е причината, но това е мое предположение. Моля някой да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2862 #2 Отговорено 9 Март, 2017 Сервиз. 1. Преглед на ходовата част. 2. Отстраняване на евентуални проблеми. Подмяна на тампони, втулки или каквото там се окаже, ако има проблем. 3. Реглаж на преден и заден мост. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel™ 13 #3 Отговорено 17 Март, 2017 Вероятно омекнали тампони, смачкани. Има и едни носачи, горе над спирачния диск, които отговарят за вертикалния наклон. Аз от едната страна го смених, защото явно бях нацелил някаква голяма дупка и нещо се бяха смачкали тампоните. И доста се беше окрачила отдясно. Като го смених, се оправи наклона, като мерих на стенд после. А и ако не са ме излъгали, в сервиза си има винаги един лек наклон и седи леко разкрачена, но било в определени граници. Ако излезе от тези граници, трябва ремонт на нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове