shterio_1978 0 #1 Публикувано 6 Март, 2017 (Редактирано) Някой може ли да ми каже, бушон номер 15 -30 ампера, при двигателя за какво е на honda Acord 2.2d 2006? Редактирано 6 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 6 Март, 2017 Върху капака на кутията с бушони има схема, там ще пише за какво е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shterio_1978 0 #3 Отговорено 6 Март, 2017 (Редактирано) Има нарисувана книга. Редактирано 6 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shterio_1978 0 #4 Отговорено 6 Март, 2017 (Редактирано) Което нищо не ми говори. Редактирано 6 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #5 Отговорено 6 Март, 2017 (Редактирано) Пише, че на място 15 е Реле 40 амперово. Дай снимка. Но като се загледах, има друга секция, където номер 15 е подгрев на предните седалки и е 20 ампера. Редактирано 6 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shterio_1978 0 #6 Отговорено 6 Март, 2017 (Редактирано) Колега, утре ще снимам. Редактирано 6 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #7 Отговорено 6 Март, 2017 Щом има нарисувана книга, значи да си видиш в книгата на колата, вероятно е за няколко неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shterio_1978 0 #8 Отговорено 6 Март, 2017 Колега, за това питам тук, защото нямам книгата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
YKolev 1 #9 Отговорено 7 Март, 2017 Номер:15 - 30A _ / YEL No. 7 fuse (in the under-hood fuse/relay box) / No. 5, 6, 7, 8, and 9 fuses (in the under-dash fuse/relay box) Това е снимка на всички бушони под капака: http://prntscr.com/eh1rka Адски много благодаря на crown_bg, че преди време си игра да ми ги напише и да ми ги прати на пощата всички бушони под капака, и в купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #10 Отговорено 7 Март, 2017 Ако питаш за предпазителите, които са вътре в купето - номер 15 е за подгряването на седалките. Ако питаш за предпазителите в коша на двигателя, номер 15 е резерва/ACC. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #11 Отговорено 7 Март, 2017 Номер:15 - 30A _ / YEL No. 7 fuse (in the under-hood fuse/relay box) / No. 5, 6, 7, 8, and 9 fuses (in the under-dash fuse/relay box) това е снимка на всички бушони под капака: http://prntscr.com/eh1rka Адски много благодаря на crown_bg, че преди време си игра да ми ги напише и да ми ги прати на пощата всички бушони под капака и в купето. Колега, това за каква марка и модел кола е? Питам, защото в книжката на Акорд дизел след фейса пише друго... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shterio_1978 0 #12 Отговорено 7 Март, 2017 (Редактирано) ....Ако питаш за предпазителите в коша на двигателя, номер 15 е резерва/ACC. Да колега, питам в коша на двигателя. Колега, били ми пояснил какво значи -резерва/АСС? Редактирано 7 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #13 Отговорено 7 Март, 2017 ACC - Adaptive Cruise Control (автопилот). Резерва означава, че ако нямаш автопилот, този предпазител е резервен, може да се използва за нещо друго. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shterio_1978 0 #14 Отговорено 7 Март, 2017 (Редактирано) Мерси колега, ще търся жичкаджия, че имам утечка на този бушон. Редактирано 7 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shterio_1978 0 #15 Отговорено 7 Март, 2017 (Редактирано) Хайде колеги, кажете читав жичкаджия, Пловдив или Пазарджик. Едит от мод.: Колега shterio_1978, ако продължите да пишете по този начин, вече няма да редактирам! Моля, уважавайте труда ни и търпимостта на колегите! Редактирано 7 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #16 Отговорено 7 Март, 2017 Колко е утечката? А ако напишеш с какъв двигател и с какво оборудване е колата, може и да ти кажем къде да търсиш утечката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
YKolev 1 #17 Отговорено 8 Март, 2017 (Редактирано) За дизел префейс е, просто не съм видял, че става въпрос за фейслифтов. Редактирано 8 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shterio_1978 0 #18 Отговорено 8 Март, 2017 ... Колко е утечката? А ако напишеш с какъв двигател и с какво оборудване е колата, може и да ти кажем къде да търсиш утечката.Утечката е 0.29-0.30, като махна бушона става 0.07 ; не работи централното и навигацията, поне това разбрах, за сега. Двигателят е 2.2д. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #19 Отговорено 9 Март, 2017 Ако имаш блутут, откачи буксата от модула, намира се под централните духалки на таблото. Трябваше да започнеш с повишената консумация, за да можем да ти отговорим адекватно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shterio_1978 0 #20 Отговорено 9 Март, 2017 Мерси колега. В събота ще пробвам и ще пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shterio_1978 0 #21 Отговорено 11 Март, 2017 Ако имаш блутут, откачи буксата от модула, намира се под централните духалки на таблото. Трябваше да започнеш с повишената консумация, за да можем да ти отговорим адекватно. Откачих буксата от модула и консумацията от 0.30 стана 0.10. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #22 Отговорено 13 Март, 2017 Споделям тема от Сивик 8 раздел: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=98141 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове