Knoxville 151 #1 Публикувано 6 Март, 2017 Здравейте колеги, вчера долях малко хидравлична течност в казанчето и в бързината съм забравил да върна обратно капачката, съответно е изпаднала някъде по пътя. Интересува ме дали мога да взема такава от 5-та или 7-ма генерация (аз съм с 6-та), поне визуално на 7ма ми изглеждат същите. Другото е дали, ако колата се кара без капачката, мога да нанеса вреда на системата или на хидравличната помпа? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #2 Отговорено 6 Март, 2017 Важното е да не влиза прахоляк в казанчето, а моето изглежда същото като на предишната ми 6-тица. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Костадин 2 #3 Отговорено 13 Март, 2017 Здравейте колеги, вчера долях малко хидравлична течност в казанчето и в бързината съм забравил да върна обратно капачката, съответно е изпаднала някъде по пътя. Интересува ме дали мога да взема такава от 5-та или 7-ма генерация (аз съм с 6-та), поне визуално на 7ма ми изглеждат същите. Другото е дали, ако колата се кара без капачката, мога да нанеса вреда на системата или на хидравличната помпа? Благодаря! Колега, има доста коли за части, така че най-добре да си вземеш същата от някоя и без това бракувана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове