Jump to content

Костадин

Фен
 • Мнения

  11
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Костадин

 • Ранг
  Начинаещ
 • Рожден ден 29.10.1985

Contact Methods

 • Skype
  mars_L

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив
 1. Проблем с фара за мъгла

  Проблемът е разрешен. Намерих въпросния модул, намира се на гърба на бушоните, в краката на навигатора. Бяла пластмасова кутийка, с платка в нея. Дано информацията да е полезна на някой.
 2. Капачка на хидравличното казанче

  Колега, има доста коли за части, така че най-добре да си вземеш същата от някоя и без това бракувана.
 3. Проблем с фара за мъгла

  Колеги, все още не съм разрешил проблема с фара за мъгла. Имам някакви предположения, но ще е трудно да го намеря сам, затова моля за малко помощ. Проверих къде е релето на Civic 1,4 '97г. , но за жалост при Accord 1.8 '99 не е точно така. При акорда явно е цял модул, отговарящ за различни неща. Предполагам, че знам къде е, но не мога да съм 100% сигурен, тъй като не работи. Затова моля, ако има някой с такъв акорд, просто да провери откъде идва специфичното цъкане, когато се запалят фаровете и се пусне фара за мъгла, съответно и спре. Дали е там, където си мисля. Качвам две снимки, за да ви насоча. - Civic 1.4 '97 - Accord 1.8 '99
 4. Проблем с фара за мъгла

  Здрава е, проверил съм я.
 5. Проблем с фара за мъгла

  Не е изгасвала. Докато работеше преди беше така: фара се пуска само ако късите светлини са включени. А върнеш ли едно назад - до габарит, и фара за мъгла изгасваше. Сега изобщо не мога да го вкюча, колкото и да натискам бутона.
 6. Проблем с фара за мъгла

  Здравейте! Колата ми е Honda Accord 1.8i LS / '99 г. UK производство. Скоро се наложи да ползвам фара за мъгла. Включих го и проверих дали свети преди да тръгна. След около 10-15 минути каране забелязах, че индикацията на бутона, че работи е изгаснала. Помислих си, че само лампичката за индикацията е изгоярала. Но като пристигнах проверих и фара за мъгла отзад - не работеше. А на бутона на таблото свети само подсветката му. Проверих всички възможни бушони (на трите места), проверих самия бутон, а също и крушката. Всичко е изрядно. Единственото което остава е да е релето. Но не знам къде точно се намира. Предлолагам, че е под волана, но там има и други, та не знам как да отркия проблемното реле, за да го сменя. Ако някой знае, моля да помогне.
 7. Tuning фарове за Accord 98-02

  Аз мисля, че съм виждал такива на една като моята, но ми изглеждат несполучливи. Можеш ли да ми пратиш снимки как изглеждат
 8. Tuning фарове за Accord 98-02

  Благодаря още един път! Когато ги взема и сложа (евентуално), ще пиша какво е станало, за да знаят и другите ако все пак някой тръгне по моите стъпки.
 9. Tuning фарове за Accord 98-02

  Благодаря ти много, полезна информация, дано да е така наистина. Колата е с ляв волан, но преди време когато се обадих до бктунинг да питам дали ще станат при мен, ми отговориха, че не знаят и да попитам в Honda България. Аз ги попитах, но от там не ми обърнаха особено внимание, а отсекога, че предлагат само оригинални фарове и не знаят за тунинг фаровете.
 10. Tuning фарове за Accord 98-02

  Бях ги гледал, но много не ми се ще оригинални фарове да се побългаряват. Само това ли е единствения вариант?
 11. Tuning фарове за Accord 98-02

  Здравейте, колеги! Преди няколко месеца си харесах тунинг фарове, но не се реших да ги сменя обаче, сложих само ксенон. Миналата седмица бях на технически преглед и ми направиха проблем за ксенона. Казаха да го махна, понеже бил забранен или трябвало да сложа лупи. Никак не ми се иска да се връщам към обикновените крушки по обясними причини. Затова се връщам на варианта с тунинг фаровете (с лупи). Проблемът е следния, че в сайта, където съм ги гледал, пише Honda Accord USA (98-02). Не знам дали ще паснат с моите. На външен вид са абсолютно същите, но ми се струва, че американския модел са една идея по-тесни от тези на английските. Искам да попитам дали някой е правил подобна врътка или трябва да съм първия? Все пак става дума за около 400 лв, а има голяма вероятност да не станат. Ето я и моята кола и въпросните фарове - http://www.bktuning.bg/product.php?ProductID=3848
×