mitko.ru 0 #1 Публикувано 22 Февруари, 2017 (Редактирано) Здравейте. Искам да поставя надлъжни релси на акорда, в процес на купуването им съм. Но сега погледнах, че има лайсни, които минават отзад чак до предния капак. Как се свалят и на моята щипките, които са за предното стъкло са счупени и съм ги залепил със силикон? Така и не успях да окрия такива щипки. Въпрост: 1/ Някой правил ли е вече тази процедура с поставянето на релсите и как трябва да ги монтирам? 2/ Откъде мога да си намеря щипките за лайсните към стъклото? Не споменах, че релсите ще са от същия модел, от Англия, но 2005г. , мисля че това си е пак преди фейса? Благодаря предварително. Редактирано 23 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #2 Отговорено 22 Февруари, 2017 >-цък-< Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko.ru 0 #3 Отговорено 22 Февруари, 2017 (Редактирано) Благодаря. Гледах преди това и не видях темата, за което се извинявам. А откъде мога да закупя тези щипки за лайсните? Редактирано 23 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #4 Отговорено 22 Февруари, 2017 (Редактирано) "2/.откъде мога да си намеря щипките за лайсните към стъклото?"... вариант 1: Бултрако–скъпия. вариант 2 : Автоморга–на половина, но е цяло щастие да се свалят здрави, без счупване. Трябва добре да ги огледаш преди да ги купиш, да няма счупени зъбчета. За американски модел на акорд е клипа, но същото е и за нашия модел. Редактирано 23 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #5 Отговорено 22 Февруари, 2017 Не винаги автоморгата е по-евтиния вариант. За тези дреболии, много често, цената от Хонда е по-ниска, от тази на моргата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko.ru 0 #6 Отговорено 23 Февруари, 2017 (Редактирано) Здравейте. Вече ми се проясняват нещата....Ще потърся първо резервни клипсове. Дано да открия. Благодаря и лек ден. Едит от модератор: Дано да Ви се прояснят, че днес ми отне час, за редакция на въпросите и обясненията Ви. Моля да попрочетете назад в подраздела и да преглеждате мненията си преди публикуване. Ново изречение се започва с главна буква и завършва с препинателен знак. След "." и "," се поставя интервал. И др. Просто попрочетете малко повече, моля. Повече няма да редактирам! Редактирано 23 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове