Festara 8 #1 Публикувано 19 Февруари, 2017 Здравейте колеги, имам странен проблем със звука на колата (Accord `06 2,2 I-CTDI Sport) - като запаля и тръгна, след няколко секунди се чува странно силно пукане от колоните и звука спира, налага се да загася колата, да запаля и се оправя, докато реши пак до изпука - може да мина 1000 км и да не го направи, а може и през 5 мин. Гледах, CD-то си работи, сменя песните, станциите - но звук няма. Имам Bluetooth заводски на хонда и си мислех, да не би да е от там, но аз не го използвам и е изключено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #2 Отговорено 19 Февруари, 2017 Алтернатор, реле на алтернатор, прекъсната маса.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Batvan 17 #3 Отговорено 19 Февруари, 2017 Някой кабел, за някоя от тон колоните опира в купето.Въпрос на време е да изгори крайното стъпало на радиото. Може да се направи следното. Спираш примерно задните и караш само на предни тон колони. Ако проблема изчезне, значи са задните и така. Тон колоните трябва да се изключат Физически, НЕ с баланса от менюто. Съвременните крайни стъпала имат по 6 волта на изходите в покой към масата на купето (когато е активно ). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #4 Отговорено 19 Февруари, 2017 (Редактирано) Горното! Подкрепям с две ръце! Редактирано 20 Февруари, 2017 от vesivanova Предишното мнение не се цитира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Festara 8 #5 Отговорено 20 Февруари, 2017 Тези дни ще взема да изключвам тонколоните под ред и ще видя, но и за мен това е най-логичното, а като се замисля се случва при влизане в дупка или по-голяма неравност - на излизане от работа имам нещо като релса на бариерата и там е най-често . За реле на алтернатора или самия алтернатор се съмнявам, защото ако е той, ще имам и други проблеми. А и CD-то продължава да работи - не спира. Благодаря за бързите отговори, надявам се скоро да реша този проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове