freesoul 125 #1 Публикувано 17 Февруари, 2017 Няколко въпросителни имам относно суап на задни дискови спирачки... / в момента с барабани / 1. Какви са опциите за жилата за ръчната на 6та ген. хеч / болт он дет се вика / ? Англичанка може би? 2. Еднакви ли са жилата за ръчната на 6та хеч, купе и седан? 3. За преминаване към 260мм / не 240мм/ задни дискове, какъв разпределител може да се ползва БЕЗ АБС? Понеже всички ВТИ са с ABS? 4. От какви модели могат да ползвам апарати, съпорти и дискове на 260мм? Бях чел, че от MG някой си модел пасват директно, както и от англичанка комби, но те са рядкост, мисля? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Щерев 25 #2 Отговорено 23 Февруари, 2017 Другата седмица ще влизам и аз във филма и ще ти пиша как стават нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sl3000 24 #3 Отговорено 23 Февруари, 2017 Вземи си комплект носачи+апарати+жила от англичанка ВТИ. ABS има, но ти просто няма да го ползваш. Пробвано е и става. Даже ABS-а си работеше(само презапоих кабелите). Дисковете са с размер 260мм и затова минималният размер на джантата е 14 цола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #4 Отговорено 23 Февруари, 2017 Англичанка ВТИ е с междуболтово 4х114, само между другото . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 23 Февруари, 2017 Подробности. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
freesoul 125 #6 Отговорено 2 Март, 2017 Размера трябва да е 4х100, че иначе сумата отива доста нагоре. За момента имам носачи с дискове без АБС. Жилата ми е интересно дали могат да паснат на хеч от другаде, понеже не може да се изкара парт-номер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове