fr33z0v 1 #1 Публикувано 17 Февруари, 2017 Здравейте,имам Хонда Акорд 2001 година, 2.3 бензин, автоматик.Тъй като имам и друга кола, тази, цяла зима не я бях карал.Реших да разходя бабата малко , обаче, като я запалих, установих , че километражите не ми работят , както и стрелката за горивото .Работи единствено температурата .Проверих всички бушони в купето - наред са си.Някой да ми каже, къде може да е проблема ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 17 Февруари, 2017 Буксите на таблото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fr33z0v 1 #3 Отговорено 17 Февруари, 2017 (Редактирано) Тъй като не съм много запознат, може ли малко по-конкретно? Редактирано 17 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #4 Отговорено 17 Февруари, 2017 По-конкретно, като свалиш таблото със стрелките, връзката със сензорите се осъществява посредством сноп проводници с куплунг, включен в таблото, та там чат-пат не става добро контактуване, поради окис, нещо и затова някоя стрелка не работи...Изключването и включването на буксите със снопчетата, обикновено оправя проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fr33z0v 1 #5 Отговорено 17 Февруари, 2017 (Редактирано) Не мога да сваля таблото. Отвих 3те винта , дърпам от горе надолу , както един колега е писал в друга подобна тема , но не става. Страх ме е , че ще счупя таблото. Едната щипка, горе в ляво, над духалката излезна , но дотам ..... . Редактирано 17 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #6 Отговорено 17 Февруари, 2017 Издърпай козирката с трите болта към волана, да излезе леко навън. После подпъхваш пръстчета под пластмасата около управлението на климатика и дърпаш силно към теб. Щипки са. Внимавай с буксите на аварийните и бутоните за настройка на фаровете в ляво. Те също са на букси, но имат и зъбчета, които първо се натискат, а после издърпваш буксата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fr33z0v 1 #7 Отговорено 17 Март, 2017 Успах да сваля таблото . Някакви идеи, къде мога да го занеса на ремонт ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #8 Отговорено 17 Март, 2017 По принцип се носи цялата кола. Проблемът, ако не е в таблото , където и да го занесеш , няма да го оправят. Може да няма някое захранване или някоя маса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fr33z0v 1 #9 Отговорено 17 Март, 2017 И аз това си помислих , проблема е, че докато го ръчках, си проработи нормално и след известно време пак спря. Успях да го разчанча цялото и да сваля таблото , но не видях нищо нередно . Ако може съвет , кой се занимава с подобни неща? Ако трябва и колата ще закарам, разбира се.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове