bongo789 163 #1 Posted February 11, 2017 (edited) Взех я без да я карам и бях леко предубеден, след 2 хил. км смятам, че това е колата, която дълго няма да продам.Сравнение с к24, идентична качествена сглобка с нелоши материали, по-гадни колони , който градско при завой са тегави и пешаците ми се губят малко.По- добре обезшумена но камъчетата си се чуват в подкалниците, с 18-те е много стабилна и го няма люлеенето на задницата , което усещах при старата.Страхотно аудио, красиво табло и хубава кожа...Двигател и скорости, е тук идва черешката, уникална кутия с къси ходове и стегнато "щракащо" превключване перфектно разчетена за дълъг път със 150 км съм на около 3000 оборота.Двигателят, уникален, тих и балансиран, достатъчно силен в ниските за изпреварвания на 4-та и 5-та.Страхотен ясно изразен VTEC на около 4700 оборта, уникален звук, първата кола, в която не ми се пуска музика, първата кола, при която се усещам, че си търся причина да я карам.А най якото е, че в нея витаят две същности, едната те кара да се носиш лежерно и тихо със 130 по магистралата, другата те кара да я смачкаш над 4000 оборота, там нещата стават сериозни и доста хот хечове и трибуквени машини с надпис 30 отзад се плескат по-челото.Върви като електрическа, без измъченото пищене на 4 цилиндронвия, без непрекъснато да търсиш високи обороти.Колата върви адски много за данните ,който има, ускорението на книга е 5,8 5,9 до 100 и вярвам, че го постига...И сега най голямото ми учудване, май идва една идея по икономична от к24, няколко точни засичания магистрално в диапазона 140-150....8 литра.Случих и на екземпляр, колата е като нова на истински 125 хил. видно от префектната книжка, уникалана е и НЕ СЕ ПРОДАВА.....Малко е мръсничка тук, но я почвам... Edited February 11, 2017 by bongo789 10 Share this post Link to post Share on other sites
crown_bg 446 #2 Posted February 11, 2017 Като гледм, отпред 20" ги побира без проблем ..В6 на тези Хонди е страхотен наистина, и е рядък, особено Седан с ръчни. ВТЕК-а няма нищо общо с този ня 4-Цил. Със здраве да я ръчкаш! Share this post Link to post Share on other sites
bongo789 163 #3 Posted February 11, 2017 (edited) Ценното наистина е 6 степенната ръчка , май само 5 % от всички произведени са с тая кутия, а тя от своя страта идва от Акура тсх тайп с.Освен това е и фейс една от последните произведени през средата на 2007 год. с J30A5 двигател...183 KW е по талон, изобщо в цяла Европа в момента за продажба такава кола няма...автомати се мяркат... Edited February 11, 2017 by bongo789 Share this post Link to post Share on other sites
policeman 1299 #4 Posted February 11, 2017 Честито за страхотният автомобил!Определено 6те цилиндъра на Хонда са нещо уникално.Пожелавам ти много безаварийни км! Share this post Link to post Share on other sites
simo vtecman 240 #5 Posted February 11, 2017 И от мен честито колега, много е хубава. Enviado desde mi D2303 mediante Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Labbii 7 #6 Posted February 11, 2017 Страхотна е колега! Честито и безаварийно, и само хубави мигове с нея. Share this post Link to post Share on other sites
Nikky 38 #7 Posted February 13, 2017 Честито, колата е страхотна. Дано да те радва дълго и да направите много километри заедно. Share this post Link to post Share on other sites
Kaktus_78 0 #8 Posted September 19, 2020 На 11.02.2017 г. at 16:04, bongo789 написа: Ценното наистина е 6 степенната ръчка , май само 5 % от всички произведени са с тая кутия, а тя от своя страта идва от Акура тсх тайп с.Освен това е и фейс една от последните произведени през средата на 2007 год. с J30A5 двигател...183 KW е по талон, изобщо в цяла Европа в момента за продажба такава кола няма...автомати се мяркат... Кара се от 2007г. в София Share this post Link to post Share on other sites