slus4o© 26 #1 Публикувано 1 Април, 2007 Скийте из отгоре к'во стаа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 1 Април, 2007 Мама им мръсна. Педераси. Днеска няма да има опел който да не направя смешен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #3 Отговорено 1 Април, 2007 Сега пък и за педал ме обявихте... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #4 Отговорено 1 Април, 2007 (Редактирано) Сега пък и за педал ме обявихте... Ти ли беше бе Леле как ме п* *а Помислих че е имало пак хакерка атака. Редактирано 1 Април, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GIGGS 1 #5 Отговорено 1 Април, 2007 Антъни, можеше и по-зле да е - ГоУфче двойка, червен и с пернишка регистрация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1048 #6 Отговорено 1 Април, 2007 Честит 1-ви Април на всичкиИ най-вече на именниците,бъдете живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #7 Отговорено 1 Април, 2007 Антъни, можеше и по-зле да е - ГоУфче двойка, червен и с пернишка регистрация Ето малко спомени от близкото минало: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=2270 Само дето беше тройка голфът. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #8 Отговорено 1 Април, 2007 Да ви е честит 1-ви април на всички живи и здрави и милиони безавариини километри А за шегичката направо ме убихте..... като ми излезе това отгоре и си викам: "Бе да се е*а в г**а каде влязох" но за щастие си е само шега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GIGGS 1 #9 Отговорено 1 Април, 2007 Само дето беше тройка голфът. Чук е Тройчето ЖиТиАй Мали-и-и-и-и, смрът! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #10 Отговорено 1 Април, 2007 Ето ви материял за 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #11 Отговорено 1 Април, 2007 Мале ебати и маитапа,напражо не повиарвах.Отвариам сега форума и о6те санен от следобедниа сан гледамКАЛИБРА,аааааа пак гледам пак КАЛИБРА, стре голиам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbull 0 #12 Отговорено 1 Април, 2007 Направо сърцето ми се премести от дясно като го видях това Щегата разцепва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #13 Отговорено 1 Април, 2007 Направо се уплаших бе,недейте така А ина4е шегата кърти,и аз помислих 4е има хакерска атака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #14 Отговорено 1 Април, 2007 якооооооооооооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #15 Отговорено 1 Април, 2007 И баааааа....Вик ...напрао "изкърти мийките" пич ! Вече уговорих скромно бартерче за да съм актуален ! Нема са излагаме ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #16 Отговорено 1 Април, 2007 WELCOM TO THE CLUB-KOLIBRA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #17 Отговорено 1 Април, 2007 .....точно си мислех,че днес никой няма да ме върже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #18 Отговорено 1 Април, 2007 хахаха как се хванах , че някое гадно хакерче пак ни е барало форума айде честит ви първи април Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ashes #19 Отговорено 1 Април, 2007 Оф, изкарах си акъла , хихи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
medicus 0 #20 Отговорено 1 Април, 2007 Аз пък си помислих че Форума на Калибра е банер Браво много яко е напраено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #21 Отговорено 1 Април, 2007 ойт 1ви април мина ,разкарайте го тоа кенеф че се плаша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho #22 Отговорено 1 Април, 2007 (Редактирано) направо изкарах един мини инфарктмайтапа е 100 %гледах и не вярвах на ушите си Редактирано 1 Април, 2007 от Plevelcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Blue_Best #23 Отговорено 1 Април, 2007 Искам една калибра много "ОДАТ".Направо немат стиганИЕ както казваме във Враца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #24 Отговорено 2 Април, 2007 ойт 1ви април мина ,разкарайте го тоа кенеф че се плаша И админите са хора и понякога спят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #25 Отговорено 2 Април, 2007 ойт 1ви април мина ,разкарайте го тоа кенеф че се плаша И админите са хора и понякога спят. Пфиу, слаба Бого се будят и оправят първоаприлските шеги, че мамата си е е*ало Тая кочина как висеше горе, чак си мислех, че ще излезне от монитора и ще ме зарази с ръжда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GIGGS 1 #26 Отговорено 2 Април, 2007 Тая кочина как висеше горе, чак си мислех, че ще излезне от монитора и ще ме зарази с ръжда!"Извинете, бихте ли си спрели Опела по-надалеч от колата ми, че ръждата му е заразна" Шефе, вече си заслужил класик! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #27 Отговорено 2 Април, 2007 ...че какво и има на калибрата ве яка бегачка е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #28 Отговорено 3 Април, 2007 ойт 1ви април мина ,разкарайте го тоа кенеф че се плаша И админите са хора и понякога спят. не мога да повярвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове