Jump to content

GIGGS

Фен
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно GIGGS

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 16.09.1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Място
    София
  1. 18 години само си мечтаех българин да играе в Юнайтед. Следих историята около преминаването му онлайн по 2 телевизии и 5 сайта - от 18:00 до 2:38 когато официално потвърдиха. Такава истерия не е имало при трансфер на който и да е футболист. Колкото до приноса и стойността му ... надали има по-правилна преценка от тази на Фърги, който не плаща толкова лесно 30 млн. паунда. Всичко е сякаш подготвено за Митко - лудница при трансфера, истерия за фланелки с номер 9, дебют срещу Ливърпул на "Анфийлд" - вкара ли пред "Коп" в първия си мач ще му вдигнат паметник на "Стретфърд Енд"
  2. GIGGS

    Манчестър Юнайтед

    Твърде много "български" коментари ... нямам намерение да правя анализ на мача, но нека защитниците на "късметлийската тема" да гледат първото полувреме - имаше само 1 отбор на терена, после да преброят колко пъти Тери и Чех правеха критични спасявания. Футбол - късметът е малка подробност, не причина. Най-хубавото е, че на никой фен на Юнайтед не му пука. Шампиони на Европа, Шампиони на Англия и влязоха на футболния Олимп през парадния вход! Фърги го заслужава, Гигс го заслужава, Скоулс и ... така до последния фен.
  3. Предният им концерт в Пловдив го пропуснах по обективни причини, но тоя път - FRONT STAGE!!! Направо под китарата на Господ Хамет
  4. Имаше такава тема: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=10263 ... предложих и половин отбор, но другата половина не се намери в срок Все пак може да се мисли за отбор - не се знае какво ще се случи. Има 1-2 отбора, които може да не изкарат полусезона.
  5. GIGGS

    Forumsleague

    Късно е ...
  6. GIGGS

    Forumsleague

    Упс, сори ... всъщност Icho споменава втори човек. Нищо де, вратаря си е за двама
  7. Леле-мамале ... VTi, VTS, всичко се вади и бой у масата. За 3 страници има доста глупости. West Bam - караш Хонда - дръж се интелигентно, както предполага колата ти. Ако ти не си виждал бързи френски коли недостатъка е у теб. "Летящия французин" с VTS бих го попитал:"твоето Саксо топ-версията на модела ли е"? Май да - що не си мериш скоростния лост с такъв на Хонда? Я се пробвай първо при VTI-ките и Рексовете, а после пак ела да ръсиш самочувствие. Винаги съм се чудил ... колко пъти дневно се "дърпате"? И къде? На булеварда с пресичащи малки деца? Колко пъти месечно карате с над 160-170? И защо? Има ли и грам съмнение у вас, че карате по-хубава кола от "гъзаря" с GSI? У мен - не. Аз карам англичанка и хич не ми дреме за потящия се на светофара пилот-изстребител, гледащ втрещено светофара за да остави и последния пласт каучук на асфалта от гумите си трета употреба ... на следващия светофар пак съм до него, а той е още по-потен и озлобен ... светва зелено и изнасилва за пореден път нещастното си возило на път за ... следващия светофар. Гледайки го през прозореца с доволно охладена от климатика мутра осъзнавам за сетен път, че не искам да причинявам подобно нещо на моята кола - тя не го заслужава ... нито пък аз.
  8. Мерси за полезната информация - ясно какво ще се чопли днес
  9. GIGGS

    Forumsleague

    И аз това се опитвам да разбера, ама мълчат като голфаджии след гонка
  10. GIGGS

    Forumsleague

    Има нужда от всеки желаещ.
  11. GIGGS

    Forumsleague

    Занемарихме спортните меропроятия на форума от мързел! Чудна работа на софрите що не се чудите толкоз Давайте да се организираме пак да поритаме някоя вечер. Аз ще имам грижата за игрище след като уточним дата и час. Нека е привечер, че температурите по-рано не са за хора.
  12. GIGGS

    Бисери

    Драг-мераклия с Орел Астра 1.8 16V пуска нарочна тема: "Предизвиквам Голф ГТи 2.0 8в, запредпочитане да е сток!" След няколко изумително компетентни мнения колко магарета е всъщност Орела, собственикът (и автор на темата-предизвикателство) изплющява те това: "По каталог е 116, но след като разцепих една Хонда 127 коня зех да се чудя дали наистина е така и за тва искам да се пробам с някое голфе!Къси скорости имат и се режат яко на къси разстояние!" следва уточнение: "Изкам само да отбележа,че теглото на колата без мене е 1230кг а с мене става 1310кг!Така, че ако е някоя бая по лека нема да има голема битка!" П.П. Цитатите са точни - неграмотността автентична
  13. И аз така, но като гледам не сме само ние
  14. Пицарите, последно часът е променен на 20:00, мястото на срещата - същото!
  15. С девойка до теб пробвал ли си? Само един подигравателен поглед към бангията им на светофара върши чудеса (за предпочитане са ГоУф и Бе иМ Ве тройки).
×
×
  • Създай нов...