rollin 463 #1 Публикувано 30 Януари, 2017 2006г е колата и има разбито каре на кардана. На всякъде, където проверявах излиза цял кардан. Някой сменял ли е само каре и ако знае размера, ще съм благодарен да го сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #2 Отговорено 30 Януари, 2017 (Редактирано) Само каре сигурно има, но когато се сменя, после е редно да се балансира целия кардан. Така че, защо не потърсиш в интернет, фирми/сервизи, които ремонтират кардани и не го занесеш да го отремонтират направо? В София, има една-две читави фирми , ( даже тук имаше тема за ремонт на кардана на едно CR-V 1 ген. - в която бях дал координати на човека на единия сервиз и той остана доста доволен ), но за Първомай не се сещам . Потърси темата, а ако я мерна ще ти я кача, че не си спомням адреса на този сервиз, който беше в София, кв. Симеоново. п.п. Намерих темата : http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=91124 Редактирано 30 Януари, 2017 от vesivanova 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #3 Отговорено 30 Януари, 2017 За сега ще изчакам някой, ако похвали сервиз в Пловдив, че ми е по-близо... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FBIMAN12 1 #4 Отговорено 30 Януари, 2017 Колега Rollin, отиваш в най - близкия магазин на "Тех-ко", извинявам се предварително за рекламата и там по размер могат да те снабдят с каре. До колкото знам са заменяеми, единственото условие е точния размер... Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове