Berberov 31 #1 Публикувано 22 Януари, 2017 (Редактирано) Здравейте колеги, моето цр-в е 1998г. Попадна ми изгодно фейслифтова броня и искам да ви попитам : Дали ще мога да я сменя ? Дали ще пасне ? И дали, ако купя халогени и като ги сложа, дали всичко ще е ок? Редактирано 23 Януари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paruchev 15 #2 Отговорено 22 Януари, 2017 На сегашната имаш ли пръскалки за фаровете? Принципно, ще стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #3 Отговорено 23 Януари, 2017 Бронята би трябвало да стане без никакъв проблем, но ако нямаш халогени на старата, ще трябва да пускаш кабели и да монтираш бутон за тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #4 Отговорено 23 Януари, 2017 Тя е нов внос и броните бяха боядисвани, и нямаше. Но вътре имам инсталация , бутон и всичко останало . Сега се сдобих и с пръскалки , които ще монтирам на новата броня, преди да я боядисам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #5 Отговорено 23 Януари, 2017 (Редактирано) Оказа се , че не чак толкова лесно колкото изглежда . Бронята принципно е същата , НО като сложиш оригиналните халогени на бронята, опират от едната страна в казанчето за чистачките , а от другата - в кутията под въздушния филтър. Може да стане, но ще ми оскъпи да купя казанче и кутия от фейслифтовата *( които оригиналнално с вдлъбнатина, зад халогена) . И така, отказах се , върнах си бронята. п.с ако сложиш други халогени ще стане , но ще стои грозно. Редактирано 23 Януари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1061 #6 Отговорено 23 Януари, 2017 (Редактирано) Защо не ги нагря и преправи по халогените? Редактирано 23 Януари, 2017 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #7 Отговорено 27 Януари, 2017 Можеш да сложиш лупи за вграждане на мястото на халогените и ксенон, например! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове