paruchev 15 #1 Публикувано 17 Януари, 2017 Пичове, Хондето е 2007-а със стъклен покрив, който има електрическа щора, която съответно се прибира и изважда, проблема е, че моята не работи добре, като натисна копчето и трябва да я побутвам с ръка за да тръгне. Някой имал ли е тоя проблем, как може да се оправи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kaloian311 18 #2 Отговорено 17 Януари, 2017 И аз го имам този проблем,предната щора иска да й се помогне да тръгне, когато се затваря. Но сега е студено, на пролет ще търся схеми да й направя профилактика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hukumo 39 #3 Отговорено 7 Февруари, 2017 И моята прави така, от време на време. Не винаги. Ще се радвам, да споделите, ако някой има решение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paruchev 15 #4 Отговорено 18 Февруари, 2017 А някой да е имал проблем с камерата за заден ход, че моята, като дам на задна, не ми включва камерата и светлините? Възможно ли е да са изгорели крушките за светлината на задна и затова да не сработва камерата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mimors 10 #5 Отговорено 18 Февруари, 2017 По скоро датчик за задната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paruchev 15 #6 Отговорено 18 Февруари, 2017 (Редактирано) И какво е лечението? Сменя се датчик нещо или как? Редактирано 20 Февруари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mnogoimen 1 #7 Отговорено 16 Януари, 2022 Аз си реших проблема с щората отпред с внимателно почистване на пластмасовото уплътнение и след това намазване с течен парафин. Явно събира мръсотия или конденз и особенно зимата заклиннва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #8 Отговорено 31 Януари, 2022 Почистваш релсите и смазваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове