J's Racing BB8 49 #1 Публикувано 9 Януари, 2017 Здравейте! Онзи ден ми замръзна течноста,сложих зимна течност и си прибрах колата в гаража.Размрази се, но вече машинката не се чува да бръмчи и пръскалките не пръскат.Чистачките работят. Има ли отделен бушон за машинката или най-вероятно е изгоряла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 10 Януари, 2017 Сигурен ли си, че се е размръзнала на 100℅? Миналата зима, покрай нова година, чаках 3 дни в подземен гараж да се размразят пръскалките, когато беше -9. Сега, при -15, стояла толкова време ще й е нужно повече време. Дюзите сигурно са пълни с лед. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #3 Отговорено 10 Януари, 2017 Ами изкарах маркучите под капака и нямаше вода, нито лед.Това е ,че машинката изобщо не се чуват. .Преди, като замръзне, се чуваше машинката, просто като не пръска и не я мъча.Онзи ден ми се наложи преди да я изкарам да си измия стъклото и изобщо не се чува машинката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #4 Отговорено 10 Януари, 2017 Не съм наясно с този механизъм, но възможно ли е при замръзнала течност и опит за почистване на стъклото, да се пръсне машинката (помпата), която дърпа течност? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #5 Отговорено 10 Януари, 2017 Ако пръскалките или маркучетата са замръзнали, но течността в казанчето не е, ще се чува помпичката. Това се случва, ако пръскалките са върху капака и студения въздух ги обледенява, както беше на предния ми Акорд. Ако е замръзнала течността или поне тази в помпата, тя няма да се чува, понеже моторчето не се върти. Ако всичко е размразено и не сработва, тогава нещата опират вече до тоците. Случвало ми се е всичко да замръзне и нищо да не се чува, но като се стопли и размрази -всичко си работи и не съм трошил помпите никога. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #6 Отговорено 11 Януари, 2017 Оказа се че помпата е била замръзнала.Няколко дена в гаража и днес се беше размразила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #7 Отговорено 12 Януари, 2017 Както викат по нашио край "е я ти казваа, ма ти не верваш" 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове