tonywoolf 100 #1 Публикувано 2 Януари, 2017 Здравейте, колеги и за много години! Днес синковеца натроши на майка си акорда, та съм тръгнал на лов за калници и капаци. Дали са еднакви калниците на англичанки автоматик с десен волан и ръчна с ляв волан? Намерих частите, само не съм сигурен дали ще станат. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 2 Януари, 2017 Дай ми ако можеш ВИН на твойта и ВИН на англичанка и ще ти кажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #3 Отговорено 2 Януари, 2017 Еднакви са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #4 Отговорено 2 Януари, 2017 Благодаря! И двете са англичанки. На другата не знам VIN-а. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #5 Отговорено 3 Януари, 2017 R.I.P. на акорда. Въпреки, че е на ход и само леко дърпа настрани, оказа се, че удара е бил доста силен и цялото торпедо е изместено наляво, както и целият двигател е повдигнат от пасажерската страна. Цената на ремонта, с частите и боядисването ще е прекалено висока и най-вероятно ще го оставя за части. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #6 Отговорено 3 Януари, 2017 Кофти, предполагам ще има добър пазар за части, не е като да няма такива Акорди. Синковеца ще бъде ли наказан ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #7 Отговорено 3 Януари, 2017 Ами синковеца е на 27 години. Какво да ти кажа... Ще има пазар, ако има къде да я разглобявам. За сега мисля да я оставя за части за моята. Поне по купето доста неща ще стават. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове