lubo89 2 #1 Публикувано 22 Декември, 2016 Здравейте колеги.И аз вече съм в отбора на харвитата.Искам да попитам има ли фабрично датчик за външната температура и някой монтирал ли е термометри.До сега всичките ми автомобили са имали и съм свикнал с тази "екстра" ако може така да се нарече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #2 Отговорено 9 Януари, 2017 Универсален термометър с изнесен датчик ти върши чудесна работа.Монтира се до часовника,така ,че се ориентирай за размерите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubo89 2 #3 Отговорено 9 Януари, 2017 Мерси много, а къде е най-добре да се монтира, в огледалото ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #4 Отговорено 9 Януари, 2017 Ти сериозно ли? Прочети ми внимателно целия пост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubo89 2 #5 Отговорено 6 Април, 2017 (Редактирано) Малко ЪП на темата. Дълго търсих термометър с такива размери и накрая го поръчах от ebay, с доставката ми дойде на 11лв. Захраних го към часовника и се пуска заедно с него. Датчикът е изнесен до предната броня. Върши ми чудесна работа. Редактирано 6 Април, 2017 от vesivanova 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K.Ang 4 #6 Отговорено 17 Април, 2017 До lubo89 : Здравей! Може ли линк, благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubo89 2 #7 Отговорено 23 Април, 2017 Заповядай: http://www.ebay.co.uk/itm/12V-Vehicle-Digital-Thermometer-Car-LED-Temperature-Meter-Probe-40-110-C-/371307856274?hash=item5673ac4192%3Ag%3A2twAAOSwymxVMcZw Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K.Ang 4 #8 Отговорено 23 Април, 2017 Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
motomaji 0 #9 Отговорено 17 Август, 2017 Здравейте, От скоро и аз съм собственик на Хонда 2000 г. 125к и за сега всичко по колата работи. Бих искал да попитам ,как точно се свързва този датчик (или всичко е описано в манюла) . Имам странен проблем с централното : когато отключа колата ,започва едно лудо прещракане на централното ,все едно отключва и заключва постоянно (но механично не го прави ,само звук) . Това го прави когато си поиска ,по често при неравности на пътя ,когато отварям и затварям вратите и при покои с отворени или затворени врати. Благодаря. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bloiler 37 #10 Отговорено 17 Август, 2017 Термометъра се свърва само с два кабела - + и -. Червения е плюс, черния минус /маса/. Можеш да вземеш ток от всякъде. Аз го свързах като взех ток от часовника.Като дадеш на контакт и тръгва.Самия датчик съм го изнесъл зад бронята. Това с централното ми се струва лош контакт или прекъснати кабели в снопа на вратата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firefighter 10 #11 Отговорено 8 Октомври, 2017 (Редактирано) Lubo,взех си същия термометър,но не знам как да сваля панела с часовника.Помогни,че ме е страх да не го счупя.Може и някой друг колега да каже. Редактирано 8 Октомври, 2017 от firefighter Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bloiler 37 #12 Отговорено 8 Октомври, 2017 И след това действаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firefighter 10 #13 Отговорено 8 Октомври, 2017 bloiler,благодаря приятелю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubo89 2 #14 Отговорено 9 Октомври, 2017 Много сложно го правите.Аз лично извадих цд-то и от там може да се бръкне и да се извади буксата за часовника и преди буксата свързах термометъра.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firefighter 10 #15 Отговорено 10 Октомври, 2017 Вече го монтирах,остана само да намеря отвор и да промуша сензора с кабела към двигателното.Още не съм измислил къде точно да го сложа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubo89 2 #16 Отговорено 11 Октомври, 2017 Има си отвор над педалите където минава основния сноп с кабели.Аз лично го изтеглих и го пуснах в една ниша на бронята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове