pa4uno 0 #1 Публикувано 19 Декември, 2016 Може ли чрез ресет бутона на Хонда ХР-В 2000 год. 1.6 124кс. да се чистят грешки и ако може как става точно.Свети ми чека и се чудя дали може чрез този бутон да се изчисти. Не съм запознат за какво точно служи.Благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #2 Отговорено 19 Декември, 2016 Кой е този ресет бутон? Ако е този за който си мисля отговорът е Не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #3 Отговорено 19 Декември, 2016 Откачи си акумулатора за половин час. Ако имаш проблем пак ще се появи грешката и ще ти светне жълтата ламба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #4 Отговорено 20 Декември, 2016 При мен 5 сек. са достатъчни да изгасне лампата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #5 Отговорено 20 Декември, 2016 Да използва момента да си го зареди ако е нужно Зима е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #6 Отговорено 20 Декември, 2016 Ами виж си грешките. 2 пиновата букса под средната конзола я окъсяваш с кламер и броиш 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pa4uno 0 #7 Отговорено 22 Декември, 2016 Благодаря.Не знаех как точно се казва този бутон.(Шок бутон) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове