west bam 107 #1 Публикувано 29 Март, 2007 Здравейте мног хора вече се питат задьлжителни ли са стикерите за гас които се лепят на стьклата отзад етин приятел ме пита и помислих, че вия можете да ми кажете момци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 29 Март, 2007 препорачителни са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 29 Март, 2007 доколкото чух били задължителни ама моя стикер ми седи в портмонето. Не бих лепнал толкова грозен стикер на колата.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #4 Отговорено 30 Март, 2007 Задължителни са! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominic 10 #5 Отговорено 30 Март, 2007 От къде се взима такъв стикер?Вие като не сте го залепили, а го пазите в портфейла правят ли ви забележка полицаите? !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #6 Отговорено 30 Март, 2007 От къде се взима такъв стикер?Вие като не сте го залепили, а го пазите в портфейла правят ли ви забележка полицаите? !!!1 годишно трябва да се мине през газ сервиз да те проверят... 15лв е стикера с проверката - аз минах наскоро защото така и така имах 2 маркуча за смяна. Ама и моя е някъде при документите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo #7 Отговорено 30 Март, 2007 цялата тая рабора се надявам да не пак за да напълнят с парички някой "Фонд Лично Облагодетелстване", или просто за показност! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #8 Отговорено 30 Март, 2007 Последните новини са, че вече неможело пълнячките да са вътрешни, а можело само външни (мойта поне е външна и няма да го мисля и това),на кое викаш "външна пълначка"? Моята е в багажника и отварям капака... то ако ме карат да дупча колата по-добре да не слагам стикер и да се права че не карам на газ !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #9 Отговорено 30 Март, 2007 А дали е задьлжително да се лепят на стьклата на доста хора няма да им се иска много много?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiholov 1 #10 Отговорено 30 Март, 2007 Е задължително е то нали служи да показва на другите, че колата е с газ (както на някои цистерни пише огнено опасно) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #11 Отговорено 31 Март, 2007 Колеги стикера е задължителен. Даже казват че на някои бензиностанции не сипвали ако нямаш стикер (което е странно). Полицай може да те спре и да ти провери документите, ако си минал на преглед за газовата след нова година и нямаш стикер може да спре от движение, същото ще се случи и ако изобщо нямаш преглед. Паспорта на уредбата винаги трябва да е в колата, да има стикер на бутилката за прегледа и триъгълния на стъклото.................. Имам заверен паспорт, бутилката ми е резервна гума и пълначката ми е вътре и почти не се вижда, как г-н Серж ще разбере че съм с газово освен да ми вдигне капака и да види изпарителя ама той да не е инспектор та да го прави е като съм с газ кво? това е дискриминация. Другите треа си лепнат "Аз карам на нафтови парцали" Даже и е екологично чисто отзад пърдиме смао водни изпарения, би трябвало дани дават медал "Екологично чист автомобил" да ама не на нас ни дават " " Много мразя некоя нафтова печка да се овре пред мен първо прави черни облаци дим, дори и по-новите печки го правят като я сгази здраво, и второ вътре почва да ми смърди на П.С. На една Гъзо-Бензиностанция ония ми вика имаш ли преглед на бутилката, изгледах го доста странно защото пича беше с някви защитни очила и ръкавици даже с маска на лицето аве приличаше на някво извънземно Казах му че имам и готово, е тогава още нямах ама после я прегледах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове