D3athRow 0 #1 Публикувано 25 Ноември, 2016 Здравейте, отскоро съм собственик на Акорд 2.4 (2003 година), и бих искал да попитам относно реглажа на клапани - на какъв пробег следва да се прави, евентуално къде в София мога да отида (освен Бултрако), и колко струва въпросния реглаж по принцип? На колата монтирах ГИ Романо OBD и ми обясниха, че ако карам на газ ще трябва се прави реглаж на най-много К 25 км. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #2 Отговорено 25 Ноември, 2016 Че реглажа е задължителен няма спор. Обаче за километрите всеки казва различно. Лично според мен 25 са малко дори и с ГИ. На мен са ми казвали 40к и 60к. Всеки сам ще си прецени кога. Реглажа струва около 30лв. Особеността е, че трябва колата да пренощува в сервиза и да се прави на изцяло студен двигател. Колегите от София да предложат сервиз за това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirott 4 #3 Отговорено 25 Ноември, 2016 (Редактирано) http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=99342 Заповядай ! Нормално е да се прави реглаж с газ или без...аз лично отварям да "погледна" на 30-40 000 км. Редактирано 25 Ноември, 2016 от mirott 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове