shumi_6230i 1 #1 Публикувано 23 Ноември, 2016 Привет колеги на някой да му се намира около 100 грама хидравлично масло "honda psf" че съм с такова в момента а не ми се купува цял литър. Или да долея примерно ATF синтетично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ненов 3 #2 Отговорено 23 Ноември, 2016 Защо не минеш през най-близкото представителство на Хонда - там литъра мисля, че беше 38 лв. и не виждам причина да не ти долеят 100 гр. за 3,80. Аз поне така направих скоро. И приятел да ти даде пак ще трябва да го почерпиш :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shumi_6230i 1 #3 Отговорено 23 Ноември, 2016 Ами в Кърджали и Смолян няма, а път към Пловдив не се очертава А за почерпка, то се знае, мерси все пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #4 Отговорено 29 Януари, 2017 Колеги,малко да пораздвижа темата с едно въпросче!И аз съм със 6та хеч D14A4 и гледам,че нивото в казанчето на хидравличното масло е почти на минимум.Според вас само да долея ли или да подменя цялата течност в системата?Ако трябва да се подменя,колко е цялото количество течност? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 403 #5 Отговорено 30 Януари, 2017 Ако не се лъжа, около 600мл, т.е. с 1л пълниш, че и промиваш. Огледай преди това да не тече от някъде...да не си дадеш 40-те лв. напразно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #6 Отговорено 30 Януари, 2017 Ами аз, тея дни трябва да я карам на майстора да смени отзад тампоните,че са ми скъсани и ще му кажа и за това масло - направо да го смени.А по принцип, какво масло е най-добре да се сложи, само оригинално на Хонда ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 403 #7 Отговорено 30 Януари, 2017 (Редактирано) Да. Хонда PSF. Тук го дават 0.85 + 0.4л, но не помня колко точно налях аз. Не знам защо си мисля, че минах с 1л. Някъде съм писал по въпроса. Да видя коя тема беше обаче. пп. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=98258&page=2&do=findComment&comment=1057438863 Редактирано 30 Януари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове