Deodriver 35 #1 Публикувано 15 Ноември, 2016 След доста разглеждане на функциите на навито,само едно не можах да намеря.Как да накарам дигиталния часовник да се появява на екрана?Намерих само настройката за него,дали да е цифров или аналогов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavov87 0 #2 Отговорено 24 Декември, 2016 И аз съм в същото положение - някаква комбинация от клавиши ли е, нещо друго се задържа ли? И за мен все още е загадка. Колега, а отностно навигацията разполагаш ли с диск с карта на БГ. Имам диск за нея,но нашата държава не фигурира - колата е 2007 и принципно трябва да работи. Някакви идеи как мога да се снабдя с такъв диск? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deodriver 35 #3 Отговорено 24 Декември, 2016 Имам два диска с карти и има и България,но е бедна работа.В продавалника има дискове за по 30лв. с най-новите карти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aliyatin.com 2 #4 Отговорено 28 Декември, 2016 Здравейте!Когато не я бутам навигацията сама си отива на часовник.Ако след това мина на навигация и после я изключа часовника не се връща.Аз също пробвах разни неща но за сега без успех.Още ми е нова придобивка и за сега се учим.По втория въпрос аз си купих диск от OLX с версия 2016 за Източна Европа включва България-тръгна веднага. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #5 Отговорено 29 Декември, 2016 Или ако не ви се дават 30++ лв, в подраздела за Навигациите има тема за картите и там е обяснено как се записва диска . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #6 Отговорено 31 Декември, 2016 Menu->Settings->1/2 екран->третия ред (Display) При мен е активна първата опция (Auto) като дори така, часовника е през цялото време на дисплея. Ако не върши работа, пробвайте с последната опция (Clock). Ще кача и снимка, ако не се справяте. Иначе, ето връзка към темата с навигациите за акорд 7-ген фейс и повечето хонди след 2006г. Изпитано работи на 100% и при CR-V 3-ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове