Restless 209 #1 Публикувано 7 Ноември, 2016 От месец два, след минаване през локва ремъка почва да присвирва, отделно че сякаш започна и да "тик-така", сякаш това което го обтяга иска смяна (ролка? обтегач? много постно откъм теми във форума) Някой да ме ориантира за какви суми става дума при смяна на ремък + обтегач? Водната помпа добре ли е да се сменя? ЦР-вето е 2ра наближава 160К, вероятно е и помпата и ремъка да са оригиналните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #2 Отговорено 1 Април, 2017 Малко късно се включвам, но може на някой да му е от полза! Пистов ремък Гейтс, около 35 лв. В магазините продават комплект ролка+обтегач за около 220 лв. От Бултрако може да се вземе само ролката - 120 лв. Обтегачът не виждам смисъл да се сменя - няма какво да му се износи. Водната помпа, ако не създава проблеми, също няма смисъл да се сменя, поне аз на никоя хонда досега не съм имал проблеми и не съм сменял. Смяната на ремък+ролка става лесно и бързо от човек, който знае какво прави и не би трябвало да струва много, поне на мен ми взеха 20 лв. Става въпрос за ЦРВ 2 преди фейса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolasko 11 #3 Отговорено 4 Април, 2017 Може да пропуснеш и смяната на ролката. Поне при моята хонда можеше да се сменят лагерите на ролкита. Така и направих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове