Shorty 157 #1 Публикувано 22 Октомври, 2016 (Редактирано) Здравейте,продавам някои неща които ми останаха след продаването на купето а именно: 1.Волан от Прелюд 5-та ген. с еър бег и бутони за автопилот (cruise control) работещи.Волана става е с 33 шлици, става за сивик 6-та, акорд 6-та и всички които са с този брой шлици.Цена-100лв. 2.Калобрани задни за Акорд купе 6-та ген. оригинални много запазени.Цена 40лв. 3.Tow Hook боядисан в зелено, но можете да си го пръснете всякакъв друг цвят с планка и болтове с гайки за захващане.Цена-15лв. 4.Топка за скорости Mugen(реплика) цвят Neo Chrome с втулка с резба(навива се директно на лоста).Дава се с коженото маншонче за лоста.Цена заедно 25лв. по отделно само топка 15лв. маншона 15лв.(оригинален е от акорд 6-та седан) 5.Автърмаркет Cup Holder много удобен с място за две чаши различни размери,място за два химикала и място за телефон,цигари или други полезни неща които искате да са ви под ръка докато шофирате.Поставя се м/у централната конзола и пасажерската седалка,но може да му се измисли и друг монтаж.За сега нямам реални снимки при интерес ще направя.Цена 12лв. 6.Паркинг табелки с телефонен номер на собственика на автомобила.Много полезни,когато спирате някъде за бързо, да имат възможност да се свържат с вас,ако автомобила ви пречи на някого.Би ви спестило доста главоболия и надрана боя или нарязани гуми.Цифрите са фосфориращи.Цена 5лв. бр. 7.Силиконови ключодържатели за дистанционно.Не са точно за този тип като на стария ми акорд,но като се уплатни отвътре калъфчето бутоните си пасват точно и си работят,а дразнещото тракане на пластмасовото дистанционно в корите на таблото изчезва.За уплатняването на дистанционното отвътре аз използвах стар кейс за телефон.Цена-6лв. 8.Диодни крушки т3, т4.2 и т4.7 останали са ми по няколко бройки,ако на някой му трябват да ми пише колко му трябват,ще се разберем за цена. Всичко се намира в гр.Пловдив, за контакти тук на ЛС или на тел. 0885307504 - Димитър За други градове изпращам с Еконт. Редактирано 22 Октомври, 2016 от Shorty 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #2 Отговорено 10 Ноември, 2016 Волан,калобрани,Tow Hook и Cup Holder продадени! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове