Assasin 0 #1 Публикувано 22 Октомври, 2016 Здравейте колегиОнзи ден докато карах бях дал мигач и докато въртях волана нещо заяде и като че ли се счупи, чу се някъде зад волана около ключа май и лампата на SRS ми светна.Така няколко дена карам и още свети.Въпроса ми е какъв може да е проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 22 Октомври, 2016 Или скън лентов кабел, или откачен/скъсан някой от кабелите на СРС на волана. Работят ли ти бутоните за радиото на волана? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Assasin 0 #3 Отговорено 24 Октомври, 2016 Нямам такива екстри ,като бутони за радиото на волана колата е от 1996 Сивик английска сглобка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #4 Отговорено 24 Октомври, 2016 Добре, а ние как да разберем колега ако не кажеш, или ще играем на гатанки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Assasin 0 #5 Отговорено 24 Октомври, 2016 Да наистина трябваше да спомена модела и годината ......извинявам се за което Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smatic 0 #6 Отговорено 29 Август, 2018 Успя ли да разбереш какъв е проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #7 Отговорено 29 Август, 2018 Защо не свалиш еърбега? Държи се на два болта... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове