Jump to content

Assasin

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Assasin

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Plovdiv

Последни посетители

673 профилни разглеждания
  1. Да наистина трябваше да спомена модела и годината ......извинявам се за което
  2. Нямам такива екстри ,като бутони за радиото на волана колата е от 1996 Сивик английска сглобка.
  3. Здравейте колегиОнзи ден докато карах бях дал мигач и докато въртях волана нещо заяде и като че ли се счупи, чу се някъде зад волана около ключа май и лампата на SRS ми светна.Така няколко дена карам и още свети.Въпроса ми е какъв може да е проблема?
  4. Благодаря колега!! Всичко беше както го каза,жив и здрав
  5. Здравейте колегиИмам Хонда Сивик 1996 1,4 английска сглобка,преди 2 дена се ударих в една мантинела по колата само козметични проблеми, но при удара лампите на таблото ми светнаха и колата изгасна.След това опитах да я запаля,но при контакт бензиновата помпа не завъртва за да нагнити гориво и съответно двигателя върти но не иска да запали,казаха ми че имало в ключа чип който при удар спирал бензиновата помпа и после трябвало да се смени ключа или да се изкара чипа.Някой има ли идея дали това е вярно и ако ли не какво би могло да бъде?Колата не е при мен а е на село.
  6. Искам да я направя 110 коня поне...ако сменя всмукателния и изпускателния колектор с такива от D16Z6 ще успея ли да докарам тези коне ?
  7. Здравейте колеги!Имам хонда сивик 1,4 90 коня,английска сглобка,двигател D14A2.Искам да си сложа по -голям изпускателен колектор.Възможно ли е да сложа стоков колектор от друг хондов двигател и дали ще има ефект от това?
  8. Така до колкото разбрах не е проблем да сложа глава от V-TEC.. Другите ми въпроси са : трябва ли да сменям нещо друго за да работи правилно говоря за компютър и тъй подобни,ЩЕ УСЕТЯ ЛИ ОСЕЗАЕМА РАЗЛИКА ВЪВ ВЪРВЕЖА и също така горе долу колко пари ще ми излезе само за части,тъй като сега съм в процес на събиране на парите и да си правя сметката
  9. Здравейте колегиИмам Honda civic 1.4 16V 90 коня 1996г. англичанка,двигателя ми е Д14А2.Въпроса ми е дали мога да сменя главата с V-TEC знам, че на някои от по старите модели ставаха поправете ме ако греша
  10. Мерси колеги ще разрова в нета и края на другия месец се надявам да съм с хонда B.Pavlov това да не е в Димитровград,че ми е много познато
  11. Попринцип няма да ходя на състезания или поне не легални ,но искам колата да има динамика попринцип обмислям след като я купя да и дигна малко конете..
  12. Мерси много колега!!До колкото разбирам хондите с 4 врати са с по мудни двигатели отколкото тези с 2 врати,което е минус специално за мен ще помисля какво да взема,защото искам да е пъргава..
  13. Здравейте колеги!Искам да си взема сивик 6 генерация,мога да кажа само хубави неща за колата като цяло обаче проблема е,че е с 2 врати и ще е малко гадно постоянно да слизаш за да може някой да се качи отзад за това съм хвърлил око на тази,която е с 4 врати.Въпросите ми са дали са здрави двигателите и ходовата част и какво производство са защото знам,че има англичанки, японки и май американки поправете ме,ако греша и също така как мога да ги различавам???
×
×
  • Създай нов...