civicgonemad 60 #1 Публикувано 20 Октомври, 2016 Здравейте! Искам да махна катализатора на колата. Препоръчайте сервиз в Пловдив, в който да не си оставят ръцете. Чета добри отзиви за сервиз "Тъндър" в Пловдив, но никъде не се споменава адреса му или пък има оставен телефон. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 20 Октомври, 2016 Аз обиколих 5 ''сервиза'' за гърнета за дребна работа,които я направиха голяма и накрая сам си го оправих както трябва.И едни 50лв. назад...Наистина се съмнявам,че някъде в Пловдив вече работят добре.Този конкретно Тъндър не съм ходил,дано да е свестен.По описание в другите форуми е срещу ОМВ на България и Дунав.Ако го намериш и посетиш сподели отзиви да знам за друг път!Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #3 Отговорено 20 Октомври, 2016 Лъчо от Тъндър е твоя човек,малко е сприхав ,но работи добре.Намира се в двора на сервиз Тракия.М/у България и Дунав му е стария адрес 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #4 Отговорено 20 Октомври, 2016 Работно време случайно да знаеш, Shorty ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #5 Отговорено 21 Октомври, 2016 Незнам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове