striking 3 #1 Публикувано 18 Октомври, 2016 Здравейте колеги, както повечето от вас знаят, този модул е развален във всяка 2ра кола, и Bluetooth системата ми не работи. Знам за "различните" начини с които може да се оправи. Прочел съм всичко и съм пробвал най-различни варианти. Нищо не помогна. Някой има ли модул, който може да ми продаде и ако не, моля насочете ме от къде мога да си намеря (на нормална цена) или някаква друга полезна информация. Благодаря ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accord 2007 2.2 i-ctdi 0 #2 Отговорено 2 Август, 2018 Колко пари даваш.моята е 2.2дизел 2007 година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #3 Отговорено 2 Август, 2018 На 18.10.2016 г. at 14:46, striking написа: Здравейте колеги, както повечето от вас знаят, този модул е развален във всяка 2ра кола, и Bluetooth системата ми не работи. Знам за "различните" начини с които може да се оправи. Прочел съм всичко и съм пробвал най-различни варианти. Нищо не помогна. Някой има ли модул, който може да ми продаде и ако не, моля насочете ме от къде мога да си намеря (на нормална цена) или някаква друга полезна информация. Благодаря ви! Би ли споделил какво си поръчвал и какво си пробвал. При мен сработи след реболинг на големия чип. Но временно, за което ме бяха предупредили. Обясниха ми, че проблема е в чипа, в него се разлепяли също точковите спойки и ако си намеря същия чип нов ще го оправят. Така и не съм търсил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1865 #4 Отговорено 4 Август, 2018 Дали ще ви отговори, че е питал преди - има няма 2 години. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accord 2007 2.2 i-ctdi 0 #5 Отговорено 4 Август, 2018 (Редактирано) Не сме видяли че е от преди 2 години Редактирано 4 Август, 2018 от Accord 2007 2.2 i-ctdi Писал съм 2 пъти едно и също Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
striking 3 #6 Отговорено 23 Август, 2018 Случайно видях, че е писано... Истината е, че все още нямам работещ модул и се отказах да търся. Тъжно, но факт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове