Майната 4 #1 Публикувано 27 Март, 2007 ашколсун не се обиждай, ама удари тухлата дори и на 8-ма генерация с тая тема сравняваш буквално кошник с космически кораб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #2 Отговорено 27 Март, 2007 (Редактирано) Земи тоя СИВИК СПОРТ КОНЦЕПТ. Редактирано 27 Март, 2007 от weapon R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #3 Отговорено 27 Март, 2007 На това му се вика красота: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #4 Отговорено 27 Март, 2007 Каква беше оная приказка за гроздето Сега 1-ва и 2-ра генерация са пробивали на пазара , при 3 генерация вече си личи и доказва изцяло класата на Хонда като производител и иноватор в нови подобрения и удобства за шофьора и пътниците и с нея и поставят първия спортно изразен индивид с различен интериор и двигател спрямо останалите сивици ( е поправете ме , но май при 2-ра генерация няма такъв ) говора за 1.5i EW3/4 . Освен това модела предлага климатик като екстра ( не знам поправете ме , но съперниците в този клас май нямат или поне не и тези , които са масово разспространени ) Освен това и до ден днешен потвърждава надеждността и здравината на този модел . С 4-та генерация започват да се лутат към коя възрастова група да се насоча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #5 Отговорено 27 Март, 2007 4g rules... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #6 Отговорено 27 Март, 2007 тука за 8 генерация няма какво да се коментира тя си е космически кораб както е видно от поместените по горе снимки за мен тя е съваршенния дизаин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #7 Отговорено 27 Март, 2007 Всяка следваща е по-хубава от предходната ..... другото са ..... айде да не казвам к'во Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #8 Отговорено 28 Март, 2007 На мен ми харесва дизайна на тоя който прилича на мартеница,но да е изцяло черен или с сребърен отенък на някой детайли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ð�ЛЕКС-БЕСÐ�ИЯ #9 Отговорено 28 Март, 2007 Аз подкрепям мнението на Тино и на Драгича.Всяка е по хубава от предната . ама с2000 и нсх са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #10 Отговорено 28 Март, 2007 е аз бих предпочел НСХ пред С2000 ... така че това за всяка следваща отпада при мен за 7-ма генерация шефа на борда на хонда само дето не си направи сепуку ,така че и тая отпада , но като интериор наистина принципно наистина всяка следваща е по-добра от предишната - 4-та е кошница в сравнение с 5-та и така нататък ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #11 Отговорено 28 Март, 2007 4-та е кошница в сравнение с 5-та и така нататък ... Е тука изобщо не съм съгласен. Отвън да...ама интериора никога.И все пак "на вкус и на цвет товарищи нет" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #12 Отговорено 28 Март, 2007 вярно ,а може и аз да не съм се качвал на хубава 4-та а ти на хубава 5-та и заради това да сме на различно мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #13 Отговорено 28 Март, 2007 Кво значи хубава?Говоря за напълно stock както от Хонда са ги измислили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #14 Отговорено 28 Март, 2007 значи със всичките й джаджи вътре по местата ... аз единствените 4-ти дето съм влизал са били със управление на парното и ... май нямаха друго и от вида на сток таблото им не беше останало много освен формата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #15 Отговорено 28 Март, 2007 при 4та ген. е доста по-спартанско обзавеждането и което те кара да се чустваш така. което за мен е плюс а до колкото 5та ген.може на някой да му харесва повече но е като всеки друг автомобил който не ти позволява да се надъхаш по този начин както е при 4та като и седниш зад волана и осетиш пътя .а при рекса е още по добре защото има една извивчица над централната конзола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #16 Отговорено 28 Март, 2007 Ами аз на моята 5-та ще и променям целия интериор,тоест цветово,защото много ми сивее ,както и ще тапицирам всичко с по-луксозни материали,мисля ,че ще ми е по-комфортно.....Иначе като форми и дизайн си ме кефи ,носи спортното в себе си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XapBu 0 #17 Отговорено 29 Март, 2007 (Редактирано) ей тва е най-якият сивик интериор! Редактирано 29 Март, 2007 от XapBu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #18 Отговорено 29 Март, 2007 Това от 2г ли е?Как прилича на 3г... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #19 Отговорено 29 Март, 2007 Това от 2г ли е?Как прилича на 3г...Глупости колега , нищо общо няма , освен пейката пред возещия се , което е и типична черта до 4-та генерация Ако мога да се изразя така - таблата на Хонда са като речните дъна , 1-2 генерация вече са скали , остри и наръбени , при 3-та слизаме надолу на плажа , 4-та вече сме почти във водата и при 5-та генерация вече сме в океана на заоблените форми и от там почва тенденцията до ден днешен Таблата са като едно камъче глозгано и заглаждано години наред от морето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #20 Отговорено 29 Март, 2007 океана на заоблените форми тино голям си шегаджия кефиш ме .ама да си кажа честно че по спартански вид от 5 г. никой не може да докара поне едно барче да и бяха сложили ,мъка яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #21 Отговорено 31 Март, 2007 На Петата Генерация таблата доста си приличат стаблата от Прелюдите - идейно де не като цяло,табло от край до край с продължение и по вратитеи яката вдлъбнатина по цялото табло ако беше и сцифроив прибори като Прелюдското щеше да Рулира яко П.С. Аз лично така да се кефя външно на CRX-а ама като го вгледна от вътре ими спада желаницетоза този звер обут в комплект гуми и тежащ едва 900 кила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG #22 Отговорено 31 Март, 2007 Всички интериори са хубави,зависи кой какво търси от една кола.Мен най ме радва спартанското оборудване на Рекса.Ако исках гъзобъркалка и кафемашина в колата,нямаше да карам Хонда,камо ли пък точно Рекс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #23 Отговорено 1 Април, 2007 ......че акордите и леджънтите като имат гъзобъркалка, кафемашина и микровеле, да не би да се водят модел на Опел??? Всеки кара КАКВОТО ИМА и ще-неще си го харесва, ако питаш по италианските и френските форуми - и те си харесват изстраданите бънгии и си ги защитават със зъби и нокти Темата е меко казано безмислена и конфликтна и предлагам да се закрие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #24 Отговорено 1 Април, 2007 ..........Всеки кара КАКВОТО ИМА и ще-неще си го харесва, ако питаш по италианските и френските форуми - и те си харесват изстраданите бънгии и си ги защитават със зъби и нокти ..........Това ми хареса Много точно казано, аз за това от самото начало не дадох мнение в темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #25 Отговорено 1 Април, 2007 ..........Всеки кара КАКВОТО ИМА и ще-неще си го харесва, ако питаш по италианските и френските форуми - и те си харесват изстраданите бънгии и си ги защитават със зъби и нокти ..........Това ми хареса Много точно казано, аз за това от самото начало не дадох мнение в темата.аз пък точно с това не съм съгласен.да не би тези коли които караме да са ни подарък или някой ни е сложил вила на връта да си ги купим?аз специялно си купувам коли които харесвам и вярвам в тях.опровергайте ме ако бъркам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #26 Отговорено 1 Април, 2007 ......опровергайте ме ако бъркам с удоволствие Ти бре фен, след като си харесваш толкова много "спартанското оборудване" на рекса, що си купи акорд с клима, кожа, вожа, куизконтрол, тостер, и квото се сетиш още и ся не слизаш от нея? Не че рекса не е готин - перфектен е, но всяка кола си има своите достойнства, стига да отговаря на едно задължително условие - да носи отпред емблема Н Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #27 Отговорено 1 Април, 2007 5th generation VTi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове