svesevo 9 #1 Публикувано 3 Октомври, 2016 Здравейте колеги,днес сутринта си слушах радиото в Харвито а следобед след работа ненадейно и незнайно защо ми поиска код?!?Моля за съвет как да го разкодирам....пробвах да махна плюсът за около 15-20 Мин....не става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #2 Отговорено 3 Октомври, 2016 Не се сещам друго освен да имаш кода някъде, ако има книжки в колата търси няква лепенка по тях, огледаи в жабката също може да са я залепили, абе търси стикер, без него маи само некои мастор може да ти го разкодира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svesevo 9 #3 Отговорено 4 Октомври, 2016 Нищо не намих братле...мерси все пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #4 Отговорено 4 Октомври, 2016 (Редактирано) Писал си, че живееш в UK. Преди време имах проблем с намирането на кода радиото за Volvo-то ми, но това, което ще кажа важи и за Honda. Начинът да се сдобиеш с този код е обаждане в Хонда мейн дилър, нотрябва да си собственик на колата според V5C, иначе няма да го получиш. Цената тогава (преди 8г.) беше £15, сега може да е малко повече. п.п. Откачването на акумулатора, или самото радио няма как да възстанови кода. Точно обратното - "трие" го. Затова, когато се сменява акумулатор, към кабелите се закачва друг. Уважаващите себе си автосервизи пък имат една джаджа, която се включва към буксата за диагностика, преди откачане на акумулатор. Редактирано 4 Октомври, 2016 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #5 Отговорено 6 Октомври, 2016 Колега, ако не си се изръсил вече, питай момчето или чакай да сподели в темата : http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=102451&p=1057472287&do=findComment&comment=1057472287 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Flyer 10 #6 Отговорено 6 Октомври, 2016 Ще използвам темата да запитам. Някой монтирал ли е CD dublle DIN? Харесъл съм си едно Blaupunk New Jersey 220BT, но не знам дали е съвместима буксата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svesevo 9 #7 Отговорено 7 Октомври, 2016 Мерси пичове за отговорите. Dindin да не би случайно да си от Свиленград?Krasi-mir аз съм собственика на Харвито..може би ще им звънна в Хонда а иначе относно този сайт където иска рег. мой познат който тук в UK се занимава с това кодиране,разкодиране и др.глупости пробва чрез въпросният сайт въведе номер рама номер но греда..нещо не стана мерси все пак ще я умувам...днес имам бати и махмурлука...не ми до нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове