Win7err 0 #1 Публикувано 28 Септември, 2016 Здравейте, днес реших да направя диагностика като свързах двупиновата букса с кламер ,грешките са доста -11,12,13,14,16,18,54,61. Грешките са разчетени от премигване на АБС лампата,това значи ли че са грешки по АБС системата ? Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i.iliev 2 #2 Отговорено 28 Септември, 2016 Колата с какъв двигател е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Win7err 0 #3 Отговорено 28 Септември, 2016 Мисля че d14a4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i.iliev 2 #4 Отговорено 28 Септември, 2016 Бензин си,нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Win7err 0 #5 Отговорено 28 Септември, 2016 Да колега 1,4 ис бензин ,газ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i.iliev 2 #6 Отговорено 28 Септември, 2016 (Редактирано) Да те успокоя, това е най-безпроблемния двигател. Е аз газово не и сложих,разхода ми бе смешен. Грешки не ми е давала на бензин. Проблема трябва да е в газовото. Редактирано 28 Септември, 2016 от i.iliev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Win7err 0 #7 Отговорено 28 Септември, 2016 И на мен не ми е давала проблеми ,на газ е 5та год сищо няма проблем ,единствено авб свети и търся грешките за да го оправя, грешките които съм посочил по горе ,някои ги няма в списъка с грешки компа,и затова ме съмнява че са свързани с АБС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i.iliev 2 #8 Отговорено 28 Септември, 2016 Ами аз сега проверявах,те са до 11. Няма данни за твоите,много странно ........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i.iliev 2 #9 Отговорено 28 Септември, 2016 (Редактирано) Едва ли нещо страшно Най много грешка в компа Ти да видиш аз какви проблеми имам,направо искам да си върна предишната ХОНДА Редактирано 28 Септември, 2016 от i.iliev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Win7err 0 #10 Отговорено 28 Септември, 2016 До 11 на АБС ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Win7err 0 #11 Отговорено 28 Септември, 2016 (Редактирано) Ето това което намерих аз но 11 примерно липсва Редактирано 28 Септември, 2016 от Win7err Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i.iliev 2 #12 Отговорено 28 Септември, 2016 Да Колега, но не съм имал газифицирана Хонда и може да те подлъжа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Win7err 0 #13 Отговорено 28 Септември, 2016 А кодовете на АБС знаеш ли как се проверяват? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #14 Отговорено 28 Септември, 2016 Тук сте се подлъгали яко,,, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i.iliev 2 #15 Отговорено 29 Септември, 2016 Ок, да помогнем на момчето тогава........ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #16 Отговорено 30 Септември, 2016 Забрави. Тук темите са за лаф мохабет, самореклама на определени индивиди, които припечелват от знанията си, както и такива пак с търговска цел, които снабдяват с масла и части. Рядко има дискусии за нещо по конкретно. Тъй че, помагаме му - да върви на сервиз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miromoshev 17 #17 Отговорено 1 Октомври, 2016 (Редактирано) https://www.google.bg/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=ABS+error+code+civic http://www.bba-reman.com/gb/content.aspx?content=honda_civic_and_accord_abs_ecu_fault_code_identification Редактирано 1 Октомври, 2016 от miromoshev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове