VilioJDM 13 #1 Публикувано 25 Септември, 2016 Здравейте колеги Имам Civic EK3 1.5 vtec e .... Искам да му сменя скоростната кутия със по къса .... Защото е страшно дълга стоковата .... Т въпроса ми е мога ли да сложа от 1.4i,1.4iS чух че били по къси Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #2 Отговорено 25 Септември, 2016 http://forums.hondabg.com/index.php?app=forums&module=forums§ion=findpost&pid=1057471428 ... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VilioJDM 13 #3 Отговорено 26 Септември, 2016 А къде мога да ги видя тези числа ?! Или да гледам там тези кодове д14..... Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #4 Отговорено 26 Септември, 2016 Питай Фена, той ще ти разясни всичко. И кутия ще може да ти намери или сглоби каквато искаш 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VilioJDM 13 #5 Отговорено 26 Септември, 2016 Тъкмо гледах от онази тема схемата и горе долу взех да схващам, но ще му пиша Благодаря много за бързата реакция Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 453 #6 Отговорено 26 Септември, 2016 На 1.4 англичанките(А7/8 и Z3/4) са им по-къси скоростите от тези на японките 1.4. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VilioJDM 13 #7 Отговорено 26 Септември, 2016 На 1.4 англичанките(А7/8 и Z3/4) са им по-къси скоростите от тези на японките 1.4.Благодаря за информацията, но във момента мисля, че ми е паднала 1.4i или iS на оферта и мисля да я купувам, а пък ще видим вече как ще гори, как ще върви ... Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове