dechoo 0 #1 Публикувано 24 Септември, 2016 Здравейте колеги, имам сивик 6 купе д16у7 и искам да й сложа по-къси скорсти. Какви бихте ми препоръчали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioHonda 106 #2 Отговорено 25 Септември, 2016 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=84976 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dechoo 0 #3 Отговорено 25 Септември, 2016 Колега, това не ми върши работа. Аз си търся къса скоростна кутия и питам от кой двигател мога да й сложа скорости. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #4 Отговорено 25 Септември, 2016 D13B2 трябва да е с 4.437 крайно предавателно число. Има обаче теми не една или две. Има тема, която е специално за Д серия. Разтърси се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 25 Септември, 2016 Колега, това не ми върши работа. Аз си търся къса скоростна кутия и питам от кой двигател мога да й сложа скорости.А това? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dechoo 0 #6 Отговорено 25 Септември, 2016 Колега, това не ми върши работа. Аз си търся къса скоростна кутия и питам от кой двигател мога да й сложа скорости.А това? Това вече е друга работа.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dechoo 0 #7 Отговорено 25 Септември, 2016 D13B2 трябва да е с 4.437 крайно предавателно число. Има обаче теми не една или две. Има тема, която е специално за Д серия. Разтърси се. Колега, понеже не съм запознат с скоростните кутии много , да те попитам каква е разликата между д13б2 с крайното предавателно число 4.437 и д16з6 с 4.250 и коя е по- добрата за моят мотор?Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове