Jump to content
Guest MonsterOOD

Гатанка

Recommended Posts

Guest MonsterOOD

Днеска чух страхотна гатанка та сега ще Ви питам.Бучи като мечка, върви като бобулечка? Що е то?Отговора следващото предаване :cool:

Редактирано от MonsterOOD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Извинявам се на всички фенове на автомобила, който ще предложа за отговор но за това се сещам.Верния отговор според мен е Volkswagen Golf :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Нека да добавя, че е дизел.P.S.И аз се извинявам предварително. :cool:

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Volkswagen Golf

:cool: нЕма какво друго да е :dry: Ако ще се обсъжда някаква марка коли, различни от хонда, то ще е VW :) явно наистина са голям трън в очите на хората ... което само може да ме радва, не са ви безразлични.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

вече се бях притеснил че не пишеш нищо по тема свързана с фвти си на всяка тенджера / vw / - похлупак

Редактирано от lud fen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

братле,как да остана безразличен когато 3-ката дето карам скърца като каруца и всичко й е здраво?как да не я мразя и в червата-голямата кола на голямата марка производители......ТДЙ-пълен кенеф,тотален мартвец.като ми звани телефона,трябва да си вдигна поне стъклото ,че нищо не се чува в слушалката.....

За скърцане няма какво да говорим - имаше тема в техническия раздел за проблемите в хонда и поне 90% от хората отбелязваха "скърцане на пластмаси и кори", като нещото което ги дразни :)А и не може да си правиш изводи от един голф, и то служебен както подразбирам ;) Някой ден, живот и здраве, като се засечем по някой авто събор, ще те повозя на една 17 годишна кошница да видим после какви ще са ти оплакванията :huh:
колега,голфа е на моя роднина от женски пол но ми е зачислен като служебен.и аз въобще не говоря за скърцане от тапицерия,а за такова от спирачки,лагери,окачване или квото там е-никой не знае щото всичко му е здраво на голф-а.а иначе че някой с хонда е решил да си слага бели километражи или други глупости,разглобил е цялата кола като е изпотрошил половината щипки и сега му скърца си е негов проблем.то по тоя параграф голф двойката май няма да има настигане-често съм виждал рапидки завити ей така да му обере луфтовете на таблото....незнам ти какви коли си карал и дали е имало нещо японско между тях,но ти казвам че още Акорд-а ми от '84-та е 10-пъти по-кола от тоя голф 3 дето е пълно с него по улиците.... Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

Много умни бре браво клеги, ама ви сече пипето като бръснач!Та да не кажете че не съм казал отговора, а той е: ПЕРНИчАНСКИ ГОЛФ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека да добавя, че е дизел.P.S.И аз се извинявам предварително. :)

Бензиновите са същите :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък си мислех,че е БМВ 316!? ;) много съм тъп ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

...ПЕРНИчАНСКИ...

Иначе не бучи и върви кат' стрела ,така ли?.... ;);) Редактирано от desap

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

братле,как да остана безразличен когато 3-ката дето карам скърца като каруца и всичко й е здраво?как да не я мразя и в червата-голямата кола на голямата марка производители......ТДЙ-пълен кенеф,тотален мартвец.като ми звани телефона,трябва да си вдигна поне стъклото ,че нищо не се чува в слушалката.....

За скърцане няма какво да говорим - имаше тема в техническия раздел за проблемите в хонда и поне 90% от хората отбелязваха "скърцане на пластмаси и кори", като нещото което ги дразни :PА и не може да си правиш изводи от един голф, и то служебен както подразбирам :P Някой ден, живот и здраве, като се засечем по някой авто събор, ще те повозя на една 17 годишна кошница да видим после какви ще са ти оплакванията :)
На тая 17 годишна кошница със сигурност в месеца и праиш по 4-5 ремонта (по 1 на седмица), за тфа ако обичаш стой си в Фау Ве форума, и не си навирай в А група.И да допълня само- понеже са ви мноо бързи 2ките КР, моя автомат скъса 1 такъв ентусиаст дето щеше да си вкара скоростния лост в багажника.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

братле,как да остана безразличен когато 3-ката дето карам скърца като каруца и всичко й е здраво?

как да не я мразя и в червата-голямата кола на голямата марка производители......

ТДЙ-пълен кенеф,тотален мартвец.като ми звани телефона,трябва да си вдигна поне стъклото ,че нищо не се чува в слушалката.....

За скърцане няма какво да говорим - имаше тема в техническия раздел за проблемите в хонда и поне 90% от хората отбелязваха "скърцане на пластмаси и кори", като нещото което ги дразни :P

А и не може да си правиш изводи от един голф, и то служебен както подразбирам :P

Някой ден, живот и здраве, като се засечем по някой авто събор, ще те повозя на една 17 годишна кошница да видим после какви ще са ти оплакванията :)

На тая 17 годишна кошница със сигурност в месеца и праиш по 4-5 ремонта (по 1 на седмица), за тфа ако обичаш стой си в Фау Ве форума, и не си навирай в А група.И да допълня само- понеже са ви мноо бързи 2ките КР, моя автомат скъса 1 такъв ентусиаст дето щеше да си вкара скоростния лост в багажника.

Ба тва ма заля от смях :P .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ме бийте, ама аз предлагам да спрем защото през 1 седмица има по 2 теми, в които храним тези немски произведения на изкуството. Може да са всякакви, но вървят. Не съм фен на марката VW, ама ставаме прекалено много селяни и се приравняваме с други животни, каращи немски таралясници. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan
Отговорено (Редактирано)

Колега сори за ОФФ-а,ма се сетих за един случай с КР мотора на голф.Преди време имах Корола АЕ 86 и се хванах на бас с едно плевенско Гъзе,че ще тръгна на втора от място и ще го бия на една самолетна писта около 1.5-2к.м.Резултата беше естествено в моя полза.Затези които не знаят королата е 1.6 125к.с. със задно,отзад бях с 15" 215,отпред 13"175.Голфа беше с цевите,броните,лайстни на фаровете и т.н.

Редактирано от 323f-fan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, вие май си нямате работа и пак за гоуфа се хванахте..Стига с тези фв ,че направо няма да мога да вечерям...... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако трябва да бъдем честни, аз колата съм си я взел за ремонтиране, а не за каране. Реално не съм и навъртял и един километър на запален двигател, защото я вадя от сервиза само да я измия и то не на собствен ход, а викам двама мангали да ми помогнат с избутването. После пак обратно в бокса, че изоставам с ремонтите :P

класна работа ... ей на това му викам майсторлък ;) ... само не разбрах защо бутат вместо да ги впрегнеш в каручката като нормални хора :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно голфо :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно голфо :P

точно така се казва раздела :P ,ама не е само за голфове !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...