Guest MonsterOOD #1 Публикувано 26 Март, 2007 (Редактирано) Днеска чух страхотна гатанка та сега ще Ви питам.Бучи като мечка, върви като бобулечка? Що е то?Отговора следващото предаване Редактирано 26 Март, 2007 от MonsterOOD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #2 Отговорено 26 Март, 2007 Извинявам се на всички фенове на автомобила, който ще предложа за отговор но за това се сещам.Верния отговор според мен е Volkswagen Golf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #3 Отговорено 26 Март, 2007 (Редактирано) Нека да добавя, че е дизел.P.S.И аз се извинявам предварително. Редактирано 26 Март, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mastorpetko 0 #4 Отговорено 26 Март, 2007 Volkswagen Golf нЕма какво друго да е Ако ще се обсъжда някаква марка коли, различни от хонда, то ще е VW явно наистина са голям трън в очите на хората ... което само може да ме радва, не са ви безразлични. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lud fen 0 #5 Отговорено 26 Март, 2007 (Редактирано) вече се бях притеснил че не пишеш нищо по тема свързана с фвти си на всяка тенджера / vw / - похлупак Редактирано 26 Март, 2007 от lud fen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #6 Отговорено 26 Март, 2007 (Редактирано) братле,как да остана безразличен когато 3-ката дето карам скърца като каруца и всичко й е здраво?как да не я мразя и в червата-голямата кола на голямата марка производители......ТДЙ-пълен кенеф,тотален мартвец.като ми звани телефона,трябва да си вдигна поне стъклото ,че нищо не се чува в слушалката.....За скърцане няма какво да говорим - имаше тема в техническия раздел за проблемите в хонда и поне 90% от хората отбелязваха "скърцане на пластмаси и кори", като нещото което ги дразни А и не може да си правиш изводи от един голф, и то служебен както подразбирам Някой ден, живот и здраве, като се засечем по някой авто събор, ще те повозя на една 17 годишна кошница да видим после какви ще са ти оплакванията колега,голфа е на моя роднина от женски пол но ми е зачислен като служебен.и аз въобще не говоря за скърцане от тапицерия,а за такова от спирачки,лагери,окачване или квото там е-никой не знае щото всичко му е здраво на голф-а.а иначе че някой с хонда е решил да си слага бели километражи или други глупости,разглобил е цялата кола като е изпотрошил половината щипки и сега му скърца си е негов проблем.то по тоя параграф голф двойката май няма да има настигане-често съм виждал рапидки завити ей така да му обере луфтовете на таблото....незнам ти какви коли си карал и дали е имало нещо японско между тях,но ти казвам че още Акорд-а ми от '84-та е 10-пъти по-кола от тоя голф 3 дето е пълно с него по улиците.... Редактирано 26 Март, 2007 от prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD #7 Отговорено 27 Март, 2007 Много умни бре браво клеги, ама ви сече пипето като бръснач!Та да не кажете че не съм казал отговора, а той е: ПЕРНИчАНСКИ ГОЛФ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvoSi 2 #8 Отговорено 27 Март, 2007 Нека да добавя, че е дизел.P.S.И аз се извинявам предварително. Бензиновите са същите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #9 Отговорено 27 Март, 2007 Аз пък си мислех,че е БМВ 316!? много съм тъп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desap 22 #10 Отговорено 27 Март, 2007 (Редактирано) ...ПЕРНИчАНСКИ...Иначе не бучи и върви кат' стрела ,така ли?.... Редактирано 27 Март, 2007 от desap Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
extasyto 0 #11 Отговорено 27 Март, 2007 братле,как да остана безразличен когато 3-ката дето карам скърца като каруца и всичко й е здраво?как да не я мразя и в червата-голямата кола на голямата марка производители......ТДЙ-пълен кенеф,тотален мартвец.като ми звани телефона,трябва да си вдигна поне стъклото ,че нищо не се чува в слушалката.....За скърцане няма какво да говорим - имаше тема в техническия раздел за проблемите в хонда и поне 90% от хората отбелязваха "скърцане на пластмаси и кори", като нещото което ги дразни А и не може да си правиш изводи от един голф, и то служебен както подразбирам Някой ден, живот и здраве, като се засечем по някой авто събор, ще те повозя на една 17 годишна кошница да видим после какви ще са ти оплакванията На тая 17 годишна кошница със сигурност в месеца и праиш по 4-5 ремонта (по 1 на седмица), за тфа ако обичаш стой си в Фау Ве форума, и не си навирай в А група.И да допълня само- понеже са ви мноо бързи 2ките КР, моя автомат скъса 1 такъв ентусиаст дето щеше да си вкара скоростния лост в багажника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #12 Отговорено 28 Март, 2007 братле,как да остана безразличен когато 3-ката дето карам скърца като каруца и всичко й е здраво? как да не я мразя и в червата-голямата кола на голямата марка производители...... ТДЙ-пълен кенеф,тотален мартвец.като ми звани телефона,трябва да си вдигна поне стъклото ,че нищо не се чува в слушалката..... За скърцане няма какво да говорим - имаше тема в техническия раздел за проблемите в хонда и поне 90% от хората отбелязваха "скърцане на пластмаси и кори", като нещото което ги дразни А и не може да си правиш изводи от един голф, и то служебен както подразбирам Някой ден, живот и здраве, като се засечем по някой авто събор, ще те повозя на една 17 годишна кошница да видим после какви ще са ти оплакванията На тая 17 годишна кошница със сигурност в месеца и праиш по 4-5 ремонта (по 1 на седмица), за тфа ако обичаш стой си в Фау Ве форума, и не си навирай в А група.И да допълня само- понеже са ви мноо бързи 2ките КР, моя автомат скъса 1 такъв ентусиаст дето щеше да си вкара скоростния лост в багажника. Ба тва ма заля от смях . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #13 Отговорено 28 Март, 2007 Не ме бийте, ама аз предлагам да спрем защото през 1 седмица има по 2 теми, в които храним тези немски произведения на изкуството. Може да са всякакви, но вървят. Не съм фен на марката VW, ама ставаме прекалено много селяни и се приравняваме с други животни, каращи немски таралясници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan #14 Отговорено 28 Март, 2007 (Редактирано) Колега сори за ОФФ-а,ма се сетих за един случай с КР мотора на голф.Преди време имах Корола АЕ 86 и се хванах на бас с едно плевенско Гъзе,че ще тръгна на втора от място и ще го бия на една самолетна писта около 1.5-2к.м.Резултата беше естествено в моя полза.Затези които не знаят королата е 1.6 125к.с. със задно,отзад бях с 15" 215,отпред 13"175.Голфа беше с цевите,броните,лайстни на фаровете и т.н. Редактирано 28 Март, 2007 от 323f-fan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 923 #15 Отговорено 28 Март, 2007 Абе, вие май си нямате работа и пак за гоуфа се хванахте..Стига с тези фв ,че направо няма да мога да вечерям...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #16 Отговорено 28 Март, 2007 На тая 17 годишна кошница със сигурност в месеца и праиш по 4-5 ремонта (по 1 на седмица), за тфа ако обичаш стой си в Фау Ве форума, и не си навирай в А група.И да допълня само- понеже са ви мноо бързи 2ките КР, моя автомат скъса 1 такъв ентусиаст дето щеше да си вкара скоростния лост в багажника. Ако трябва да бъдем честни, аз колата съм си я взел за ремонтиране, а не за каране. Реално не съм и навъртял и един километър на запален двигател, защото я вадя от сервиза само да я измия и то не на собствен ход, а викам двама мангали да ми помогнат с избутването. После пак обратно в бокса, че изоставам с ремонтите класна работа ... ей на това му викам майсторлък ... само не разбрах защо бутат вместо да ги впрегнеш в каручката като нормални хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #17 Отговорено 28 Март, 2007 Относно голфо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #18 Отговорено 28 Март, 2007 Относно голфо точно така се казва раздела ,ама не е само за голфове ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове