greenex 74 #1 Публикувано 11 Септември, 2016 Привет, колеги, След близо десетина години откакто "прогледнах" с Хонда и една година след като се разделих с вярната ми англичанка, отново карам любимата марка! Преди около месец се сдобих това чудо: 1,6, дизел, 4WD, ръчни скорости. Предишната ми Хонда беше беше Сивик 98 англичанка, бензин. Именно с бензиновата ръчка свързвах Хонда. Сега е този голям параход, дизел и нов автомобил. Затова казвам, че всичко е различно за мен като усещане. Много комфортен, много лесно се кара. За близо 2 хил. км. виждам, че разходът по магистрала със 140 км/ч е около 7. За 4х4 - още не съм усетил що за животно е това. Тепърва ще свиквам новата придобивка и се надявам да ми служи добре . 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #2 Отговорено 12 Септември, 2016 Честито колега със здраве да си я караш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #3 Отговорено 15 Септември, 2016 Честито, колега! На цвят е същата като моята, само на разход не можем се разбра Ще трябва да ѝ посвикнеш и би трябвало да падне доста под 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #4 Отговорено 17 Септември, 2016 И аз си мисля, че не трябва да е точно такъв разходът. Ще продължавам да следя и се надявам да достигна до по-ниски стойности, както си писал и ти в твоята тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #5 Отговорено 29 Септември, 2016 Честито Колега. Моят в момента ми дава 5.8л смесено. Вече е почти на 4000км Enviado do meu SM-G935F através de Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #6 Отговорено 30 Септември, 2016 (Редактирано) Със 140 за джип вече се води малко натоварващо извънградско и затова считам че 7 е повече от добър разход. Да не забравяме че там се търкалят още железа като кардани диференцияли и т.н. Никога мой джип не ми е направил икономия на гориво в извънгардски режим със 140-150км/ч. А и не съм чул за такъв. Ако сравним с моята със 150 на темпомат харчи минимум 13/100, градско ненатоварено около 14, натоварено 17 (това в София). Тъй че това за мен не е икономия за извънградско. Покарай го със 110 и ще ти даде 5-5,5/100км. Дори моята по пътя София - Велико Търново дава 6,7 по борд. Ама там скоростта е 90-110. Може да върви като лека кола но не е. Иначе е разкошна. Честито. С много здраве да си я караш. Редактирано 30 Септември, 2016 от jaccomo 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tgerov 24 #7 Отговорено 30 Септември, 2016 Честито колега, изглежда феноменално автомобила. Да си го караш с удоволствие и много без аварийни километри. Sent from my Redmi Pro using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
evgeni_antonov 15 #8 Отговорено 1 Октомври, 2016 Честито колега, много е готина . Дълго и безпроблемно да и се радваш . Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #9 Отговорено 5 Октомври, 2016 Благодаря, колеги! Наистина усещането е прекрасно. @ jaccomo: очевидно е, че теглото и големината на джипа в сравнение с лек автомобил си оказват влиянието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mita4eto 13 #10 Отговорено 15 Август, 2017 Честито и от мен, колега! Прекрасен автомобил, жестока визия и страхотен разход! Само с кеф да й се возите ;-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове