revenue 32 #1 Публикувано 9 Септември, 2016 Здравейте, Това е сигурно втората тема, която пускам. Преди няколко месеца ударих леко кола спряла пред мен. В резултат стъклената маска и фаровете хлътнаха назад. Купих от Cox Motor тази маска: http://www.coxmotorparts.co.uk/genuine-honda-civic-front-sports-grille-manual20062011-p-547.html С нея смених прозрачната, но гредите за фаровете са били изкривени и майстора ги е изправил донякъде, като малко грозно залепи десни фар. Това не ми се струва читаво дълготрайно решение и искам да ми помогнете за частите. Това тук ли са гредите, които държат фаровете: http://www.coxmotorparts.co.uk/genuine-honda-civic-5-door-left-hand-passenger-headlamp-bracket20062011-p-5184.html Мисля да ги поръчам и двете, но другия проблем, че пластмасовата част която крепи фаровете е била натрошена също. Корпусът/корубата на самите фарове е здрава. Препоръчайте място откъдето мога да взема тези пластмасови части или майстор които може да оправи всичко това и да си набави частите? Кажете дали според вас ще ми трябват други части? Знам, че е малко объркан въпроса, но искам колата да стане максимално, като нова. Благодаря на отзовалите се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kossity 19 #2 Отговорено 9 Септември, 2016 (Редактирано) Привет. Опита ли да видиш по специализираните Хонда морги? Пробвай при тази в Дружба, доста неща има там...и аз имам сходен проблем с носещата греда на бронята,но още не съм стигнал дотам... Редактирано 9 Септември, 2016 от Kossity Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #3 Отговорено 9 Септември, 2016 Искам първо да проуча какво ми трябва и да отида поне малко подготвен. Иначе имат тенденция да продават безумно скъпо понякога. Ще имам малък шанс в автоморгите, защото повечето коли там са бракувани заради удар отпред. Трябва ми кола с здрава предна част и търговец склонен да продаде част от фара, а всички искат само целия фар. Също така се чудя много и за майстор? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CivFan 3 #4 Отговорено 7 Август, 2017 Здравейте колеги, Предполагам доста от вас са се срещали с този проблем, а именно: ако колата ви е имала инцидент и са били начупени повечето пластмаси по предницата - наместване няма. Дясната част на бронята не приляга плътно към калника, съответно размества десния фар и веждата на калника. Също така останових, че пластмасовата (прозрачната) маска между двата фара се държи само на един болт и щипка (някакъв държач от към радиатора) и е легнала на предната броня. Сами можете да се досетите че симертия всякаква липсва в моята предница. Може ли за съвет в кой сервиз могат да се занимаят с всички тези пластмаси, защото от 1 - 2 места ме отпратиха (явно не им се занимава с такива детайли)? А също така има ли някаква "рамка" на която би трябвало да стои тази средна маска? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
борко73 2 #5 Отговорено 9 Август, 2017 (Редактирано) Колеги, колко струва предна вежда на калник и от къде? Редактирано 9 Август, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CivFan 3 #6 Отговорено 10 Август, 2017 Колеги, колко струва предна вежда на калник и от къде? Оргинална е към 180 лв. инъче цената би трябвало да е с 50-60% по ниска. Аз ги сменях в сервиз Алтомакс в Младост 4. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kdamyanov 0 #7 Отговорено 6 Юни, 2018 (Редактирано) Здравейте, Притежател съм на Honda Civic 1.8 2008г. Бях при майстор и каза, че е заминала дясната полуоска. Значете ли от къде мога да я поръчам , че не я намирам по магазините. Редактирано 6 Юни, 2018 от kdamyanov допълнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове