i.iliev 2 #1 Публикувано 4 Септември, 2016 Колеги, аз продължавам да имам проблем след проблем. Тъкмо си мислех ,че съм разрешил всичко,и изведнъж ми дойде на главата смяна на маслена помпа. Майстора каза ,че нещо е превъртяла в леглото и е добре ,че съм я "хванал на време". Според мой роднина,обаче и след смяната и може да се появи пак дефект,от не добро омасляване,и да се наложи смяна на двигателя Дали е така? Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #2 Отговорено 4 Септември, 2016 Лампата за налягането на маслото светна ли ?Ако е така ,колко си карал ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i.iliev 2 #3 Отговорено 5 Септември, 2016 Здравей, лампата не е светела. Карах около 4км ,да се прибера и я спрях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 5 Септември, 2016 А по какво разбра че е помпата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #5 Отговорено 5 Септември, 2016 Е "майстора каза..." 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 5 Септември, 2016 Кое е превртяло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i.iliev 2 #7 Отговорено 5 Септември, 2016 Вътре в нея имало ос ,която е разбила,леглото си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 5 Септември, 2016 Тва на снимката са маслени помпи ос там няма. Сваляхте ли помпата и как стигнсхте до тая диагноза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i.iliev 2 #9 Отговорено 5 Септември, 2016 Утре ще мога да кажа нещо по-въпроса,само разбрах,че помпата е вързана за пистовия ремък и можело да стане голяма беля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #10 Отговорено 5 Септември, 2016 Щом не ти е светвала лампата за маслото ,нищо му няма на двигателя.Пък за помпата ,от Варна си ,що не отидеш при миамото-Дидо ,той да ти каже за какво става въпрос? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #11 Отговорено 6 Септември, 2016 Чек малко тука са за дизел или бензин иде реч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i.iliev 2 #12 Отговорено 6 Септември, 2016 (Редактирано) За дизел става на въпрос.2002 г 10 м. Редактирано 6 Септември, 2016 от i.iliev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i.iliev 2 #13 Отговорено 6 Септември, 2016 Колеги помагайте, търся маслената помпа,шайбата и долен пластмасов капак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i.iliev 2 #14 Отговорено 13 Септември, 2016 Здравейте, помпата е сменено ,намерих я с всичко за 70 лв. Човекът си разпродава колата,защото му искали баснословна цена за ремонт на юздите. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове