madu 0 #1 Публикувано 22 Август, 2016 Здравейте нов съм във форума имам смукател от d16a6 има ли смисъл да го слагам и дали въобще ще стане . Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 22 Август, 2016 Смисъл винаги има, ще.стане но ще трябва да си преработиш дросела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madu 0 #3 Отговорено 22 Август, 2016 много ли е сложно ще я карам на майстор .Аз смукателят го имам с неговият дросел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 22 Август, 2016 (Редактирано) Трябва да си ползваш твоя, и да изолирате иацвето Редактирано 22 Август, 2016 от fenabg 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #5 Отговорено 22 Август, 2016 Ако IACV-то стои и не е премахнато не го пипай. Не е проблем да стои така. Няма да има теч от него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 22 Август, 2016 ..ама ми кажи как ще си оправи оборотите ако е останало отворено ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #7 Отговорено 22 Август, 2016 Ако е отворено тогава е проблем, да. Моя колектор от Д16з6 е с IACV дето не съм го махнал и проблеми с оборотите нямам. Предполагам, че по принцип изходната му позиция е затворено положение. Според мен D16Z6 има два "автоматични смукача". Един при дросела, който е от топлината управляван и още един - въпросното IACV. Всъщност единия смукач трябва да се нарича FIACV, а другия IACV. Според мен и на двата изходната позиция е "затворен". Затова и нямам проблеми с оборотите. Когато е студена двигателя държи 1400-1500 оборота. Когато е зима и е студено 1700. Когато двигателя е загрял без консуматори около 900. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #8 Отговорено 22 Август, 2016 Не е FIACV, a FITV ( fast idle thermo valve) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madu 0 #9 Отговорено 22 Август, 2016 Значи няма да има проблем да го сложа така ли ??? Мерси за бързата намеса . Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madu 0 #10 Отговорено 23 Август, 2016 да попитам също моите ли инжектури да сложа или стават и другите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #11 Отговорено 23 Август, 2016 Твоите се ползват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове