Гад 1 #1 Публикувано 16 Август, 2016 Здравейте! Появи се следния проблем: при изгасяне на двигателя педала на спирачките веднага става твърд, а след запалване омеква. Спирачките спират добре,но задавам въпроса понеже до сега дори да не съм карал 2 дни при изгасен двигател пак съм имал мек педал на спирачките. Колата е Хонда Сивик '97. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 16 Август, 2016 Това е нормална функция на сервото на спирачките и важи за всички марки,не само за хонда.Добави си номер на двигател в профила или под аватар/подпис.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #3 Отговорено 16 Август, 2016 При мен на следващия ден педала е все още мек и се втвърдява след 1-2-3 натискания. Има едно клапанче, вградено в маркуча на вакуума между сервото и смукателния колектор. Може да е блокирало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #4 Отговорено 18 Август, 2016 Защо, какво ще се случи, ако натискам спирачката на загасен двигател? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #5 Отговорено 18 Август, 2016 Съжалявам, edit бутона ми се скри И не не е нормално ВЕДНАГА да се Удърви педала. Тони вълка каза кога става твърд и евентуално, какъв е проблема на питащия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове