Mr.OFF 539 #1 Публикувано 9 Август, 2016 Да събудим една стара традиция .. и да ударим една честитка на брат MIYAMOTO Да е жив и здрав стария мохикан ... ооо ма то само 36 ба ... свежарка си още !! И довечера както си му е реда .... салати , малати ... бахур , праз ... и айрян на тумбак !! п.п..живи и здрави и другите колеги .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SpliFF 50 #2 Отговорено 9 Август, 2016 Жив и здрав да е.Читав човек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3 Отговорено 9 Август, 2016 Честит рожден ден и от мен. Дано да има все повече като него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 9 Август, 2016 Жив и здрав да си, радвам се, че старите кучета от форума се активизираха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #5 Отговорено 9 Август, 2016 Ехееее,одъртя и този човек!Един истински приятел,фен и.... голям си братле!Много сбъднати мечти,много здраве,много късмет......от всичко по много!Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #6 Отговорено 9 Август, 2016 Наздраве, братле, жив и здрав да си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #7 Отговорено 9 Август, 2016 Благодаря за хубавите думи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #8 Отговорено 9 Август, 2016 Диде ЧРД!Жив и здрав Като те отпусне ишияза да пием лимонада тея дни по дърташки 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #9 Отговорено 10 Август, 2016 Да са шибам в изветрялата тиква...помня че беше тия дни,ама подминах точната дата.Жив и много здрав да си брат и всички покрай теб които обичаш също!Много късмет ви желая от сърце!Поздрави от цялата фамилия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #10 Отговорено 10 Август, 2016 Не съм имал удоволствието да ми оправя Хондата, ма наздраве на адаша! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове