pucky 5 #1 Публикувано 23 Юли, 2016 ... не знам как се води тази част/детайл, затова ще сложа снимки, та въпроса ми е - възможно ли е да намеря въпросната пластмаса нова(да я поръчам от някъде; разбира се, трябва да знам и точно как се нарича) или трябва да се обаждам на всеки един с обява "honda jazz на части"? и като цяло как да процедирам просто тая голямата дупка страшно много ме дразни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pepur 175 #2 Отговорено 23 Юли, 2016 Пластмасова кора под чистачките. Около Пловдив имате доста морги,успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Patz0 0 #3 Отговорено 28 Юли, 2016 Никъде я няма, повечето са с десен волан а от десен не става. И аз я търся. Sent from my SM-A500FU using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user2 112 #4 Отговорено 29 Юли, 2016 Само като идея, без да съм пробвал лично. Има един образ при вас в Пловдив (отнася се за автора на темата). Казава се Стоян Бухала. Лепи брони и фарове, полира, абе такъв род дейност. Градушката в София преди 2-3 години ми строши парче от единия стоп и аз също не можех да намеря нищо в България, всичко вече беше разпродадено когато звънях, та мислех да ходя при въпросния майстор, но по една случайност на ebay открих каквото ми трябва за 20 лири и драмата приключи. Ето негови работи: Та нищо не пречи да отидеш да го погледне и да ти каже може ли, не може ли, колко ще струва и т.н. Ето му страничката, там има телефон и адрес. Дано успее да закърпи положението. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове