luboianev 2 #1 Публикувано 19 Юли, 2016 Здравейте колеги, купих колата преди седмица, смених масло и филтри, прегледана е и всичко изглежда добре. Двигателя работи отлично, но като подам яко газ на място, изпушва черен дим като дизелов мотор. Какъв е вероятния проблем, моля дайте мнение. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 19 Юли, 2016 Нов внос ли е колата. Ако да покарай известно време и ще изчисти. Стига да е черен дим не сив които си е масло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #3 Отговорено 19 Юли, 2016 Опъни я 5-600км. на магистралата в обороти и засечи маслото.Да не излезе върла италианка маслоядка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
luboianev 2 #4 Отговорено 19 Юли, 2016 Да, колата е нов внос от Италия, но изглежда много поддържана. Не се вижда нагар по разпределителния вал, всички филтри които свалих изглеждаха нови и бяха оргинални. Ще опитам да я изпъна на магистралата. Благодаря за мненията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harry11 5 #5 Отговорено 20 Юли, 2016 Колега старото масло как беше ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
luboianev 2 #6 Отговорено 21 Юли, 2016 За смяна си беше, сигурно е стояла бая време. Смених един маншон на рейката, всичко друго е перфектно. Утре слагам газов инжекцион. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #7 Отговорено 21 Юли, 2016 Това,че вала и е лъскав не значи ,че не харчи масло.И моя светеше ама кило масло на 1000км. не и стигаше преди да сменя сегменти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
luboianev 2 #8 Отговорено 22 Юли, 2016 Дано да имам късмет.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове