Jump to content
Dominic

Кристални фарове Civic '95 хетч/купе?

Recommended Posts

Здравейте,Въпрос, към онези от вас, които вече притежават кристални фарчета.Погледнете линка:http://www.bgtuning.com/catalog/product_in...products_id=522и ми кажете има ли разлика във фаровете за купе и хетчбег. Знам, че за стоповете има, но за фаровете не знам.Струват ли си парите за тези фарове, че са красиви-ясно, светят ли по-добре от фабричните???И последен - важен въпрос - сложил ли е някой ксенон на такъв тип фарове? Брат ми си купи кристални за опел корса, но на тях пишеше да не се слага ксенон ;) Дайте мнение и по трите въпроса.Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,Въпрос, към онези от вас, които вече притежават кристални фарчета.Погледнете линка:http://www.bgtuning.com/catalog/product_in...products_id=522и ми кажете има ли разлика във фаровете за купе и хетчбег. Знам, че за стоповете има, но за фаровете не знам.Струват ли си парите за тези фарове, че са красиви-ясно, светят ли по-добре от фабричните???И последен - важен въпрос - сложил ли е някой ксенон на такъв тип фарове? Брат ми си купи кристални за опел корса, но на тях пишеше да не се слага ксенон ;) Дайте мнение и по трите въпроса.Благодаря предварително.

Разлика във фаровете за купе и хетчбег няма.Като цяло фаровете,които аз сложих на моя Сивик са много добри,подобни са на тези ,които си посочил.Светят много добре,по-добре от оригиналните фарове.За това дали може да се монтира ксенон не мога да ти отговоря ;) По мое мнение си сложи ще бъдеш доволен........щом жената и хареса...... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Слагай си ксенона след консултация с този който го монтира,иначе е известно ,че той е 35W.Нормалните халогени са 55W.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи ще си взема.Колкото до ксенона, ще пробвам с тези от по 300-400 лв.До колкото знам монтажа не е сложен, два трансформатора и чифт крушки. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че има малка разлика между седан и хечбек но за купе незнам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди малко дигнах капака и така като гледам монтажа няма да е особено сложен, има ли нещо по-специфично, ще мога ли сам да си ги сложа или да ходя при майстор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Icono

нищо сложно няма-единствено корекцията на светлината може да озори малко :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

господа пак се дигат теми от от преди година и половина

Редактирано от atanasbe

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

монтажа беше лесен, поиграх си за регулацията но стана супер, светят мн добре. Колега в сливен има ли много хонди, не съм си ходил нататак от доста време. А за повдигането на стари теми, повдигам да, имах нужда от инфо и питам, нова тема ли да пиша.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...