J's Racing BB8 49 #1 Публикувано 11 Юли, 2016 Здравейте.Искам да сложа дистанциращи фланци 5мм,ще ми стигнат ли оригиналните шпилки?Ако не какви шпилки трябва да взема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #2 Отговорено 11 Юли, 2016 Някои комплекти фланци от порядъка на 20-25мм обикновено си идват с шпилки, но за 5мм не мисля че ше е проблем да ползваш твоите. За всичко над 10мм според мен ще се наложи. Има и удължени шпилки, ма в твоя случай няма смисъл от тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #3 Отговорено 13 Юли, 2016 Тук е на една резба. По груби изчисления резбата стига до тук. А това са фланците които набелязох. Накакви мнения и за тях ако някои има. http://tuning-parts.bg/distancirashti-flanci/777/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #4 Отговорено 14 Юли, 2016 Мислиш, че ще ти трябват удължени шпилки защото ще остане малко резба с фланците и гайките няма да уплътнят добре ли? Сложи фланецa и тогава прецени дали трябва да се набутваш допълнително. Ако държиш си купи такъв комплект: http://tuning-parts.bg/gaiki-djanti/1366/ Пък с него после и тунинг гайки можеш да сложиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #5 Отговорено 14 Юли, 2016 (Редактирано) А тези гайки алуминиеви или стоманени е по-добре?Сложих шайби за да видя с 5мм колко резба ще остане и гайката се навива на половината от резбата си.Това са около 8-9 резби,достатъчни ли са?Дайте мнение за тези фланци мисля да ги купя. Не пускай нови коментари един след друг,редактирай си предния пост Редактирано 23 Юли, 2016 от Markony Предупреждение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 23 Юли, 2016 Ако някой ти отговори и ти му повярваш,като се прибиеш,ще му пратиш ли сметката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #7 Отговорено 23 Юли, 2016 Първо ако някой ми отговори щеше да е някакво начало,и щеше да ми се изясни дали е нормално това което искам да направя..Ако няма да си даваме съвети да затваряме форума за какво ни е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #8 Отговорено 23 Юли, 2016 Дали?Колко хора във форума могат да сметнат сила на скъсване на 8 витки М12? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #9 Отговорено 23 Юли, 2016 Ти ми кажи колко могат,аз ако знам няма да питам?Целта беше да разбера дали някой кара с 5мм фланци със или без дълги шпилки и дали 5мм са много за оригиналните шпилки,ама то сигурно аз съм първия който иска да си сложи фланци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #10 Отговорено 24 Юли, 2016 Да кажем, че караш Сивик 5 ген EG3, мятам ти темата където трябваше да е - в общите дискусии за Сивик. Няма да е зле да си попълниш колата в профила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #11 Отговорено 24 Юли, 2016 Става въпрос за прелюд но няма значение фланците така или инъче са от 98-114,3мм така,че може темата да е от полза и за сивици. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #12 Отговорено 25 Юли, 2016 (Редактирано) ... сила на скъсване на 8 витки М12? смятано е. 5 витки х1,5 покриват носимоспособността на М12 на опън. Редактирано 25 Юли, 2016 от Чавдар K Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
чавос 0 #13 Отговорено 15 Февруари, 2023 (Редактирано) Здравейте колеги,обмислям закупуването на фланци 15мм Също така при 15мм фланци, шпилката ще се скрие ли или ще трябва да я режа? Honda Accord 2007г ми е колата. Редактирано 16 Февруари, 2023 от Honda_Z Поради това, че "пичовете" и авторът са от един и същ град, мнението е редактирано с отстранена реклама. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #14 Отговорено 15 Февруари, 2023 (Редактирано) ... Редактирано 15 Февруари, 2023 от chavdu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове