simeonpor 8 #1 Публикувано 8 Юли, 2016 Здравейте колеги, от известно време мисля да сложа заден спойлер на Акорда, и попаднах на това : marveltuning.com/?parent=honda&main=all-cars&cars=accord Въпросът ми е, някой поръчвал ли е от там, и ако е как са откъм изработка. Благодарности. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 8 Юли, 2016 Не съм поръчвал, но съм говорил с човека относно това дали може да направи за комбито липове. Учтив е и услужлив. Тъй като няма как да му пратя оригиален, по който да излее калъп, предложи да разпита около него хора, и ако намери да излее и ми прати един лип, да пробвам да видя дали ше стане, разходите по транспорта са за моя сметка, но този лип ако не ме изкефи или не става няма да го плаща никой, освен той самият, т.е. разходите по трудът са за негова сметка. Явно човека си обича работата. Разказах това за да дам представа, какъв човек е, от личен опит. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simeonpor 8 #3 Отговорено 8 Юли, 2016 Благодаря, за мнението мисля да се възползвам. Аз му писах и той ми каза, че има наличен за нашия модел. Като го монтирам ще пусна някоя снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simeonpor 8 #4 Отговорено 22 Юли, 2016 Здравейте, някой има ли идея заден спойлер има ли начин да се залепи, за да не се дупчи капака. Ако има вариант с какво лепило, все пак да стане здраво, не да се изгуби някъде по път. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #5 Отговорено 22 Юли, 2016 Само черен силикон за автомобилните стъкла може да го задържи, при голямата въздушна струя, която се прилага на антикрилото при висока скорост. И въпреки това, аз бих го укрепил допълнително с видии през капака, защото си е опасно, ако не дай си боже полети... ПП. Оригиналният модел, също се укрепва с болтове и се прави допълнителна дупка на капака за кабела, който захранва стопчето на крилото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #6 Отговорено 23 Юли, 2016 Колега не си прави експерименти, това нещо ако се откачи, ще се откачи при висока скорост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simeonpor 8 #7 Отговорено 23 Юли, 2016 Благодаря, ще се дупчи. Все пак безопастността на първо място. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
veschich 2 #8 Отговорено 27 Юли, 2016 Здравей колега, Задължително сложии видии, мисля че имплементацията не е сложна тъй като самият багажник има готови заготовки под кората. По отношение на марвел тунинг, човекът е доста отзивчив единственото което ми липсва е стопът който присъства при оригиналния ОЕМ. Някой да има представа от къде може човек да се снабди с оригинален? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #9 Отговорено 27 Юли, 2016 Под кората няма никакви заготовки. Местата за видии (шпилки при оригиналния вариант) са извън кората, като едното място е под гуменият тампон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове