Executor 49 #1 Публикувано 5 Юли, 2016 Как мога да сменя крушката на номера отзад без да свалям номера. В момента развивам болчетата, но пластмасата върху която лежи ноюера пречи да издърпам плафончето. Или трябва да ходя до КАТ ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xaxo 87 #2 Отговорено 5 Юли, 2016 С фиата на баща ми имах такава драма, от некъдърно закрепена поставка за номер. Изрязах малко пластмасата, така че да може да падне "стъкълцето". За сивика обаче не му ли се сменя крушката от вътре? Поне на 8ма е така, до колкото имам спомен от моята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioHonda 106 #3 Отговорено 5 Юли, 2016 Какъв е Сивика колега? Ако е 6 ген се сменят отвън. Наклони капачетата малко навътре и ги изкарай на една страна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #4 Отговорено 7 Юли, 2016 (Редактирано) Англичанка Fastback 6 99 година. И при мен остава само изрязване на пластмасата. Иначе трябва да ходя до КАТ да свалят номера и после пак да го сложат. Извинявайте за закъснелия отговор. Редактирано 7 Юли, 2016 от Executor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хонда 124 0 #5 Отговорено 15 Юли, 2016 Здравей колега , имах същия проблем и го реших с по - здрав макетен нож , внимателно отнемаш от рамката на номера. Получи се идеално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове