HARI 1 #1 Публикувано 23 Юни, 2016 Хонда сивик шатъл - 1995г. 1,6 16 v 4x4- Въпросната кола от известно време загрява , има загуба на антифриз , отзад пуши след стартиране на двигателя , майсторите казаха ,че или е спукан блока , или е гарнитура на главата , или самата глава е пукната ? съвет относно ремонт или не ? Колата е в Пловдив - ако някой знае майстор читав из Пловдив и дали си заслужава работата по тази хондичка ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 24 Юни, 2016 Ако купето го бива, винаги има смисъл да си ремонтираш хондичката. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
b16poweR 4 #3 Отговорено 25 Юни, 2016 открихте ли проблема колега....???? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HARI 1 #4 Отговорено 10 Август, 2016 Проблема е открит - издухала е гарнитурата на 3-ти цилиндър , предстои шлайф на главата , смяна на гумички на клапаните , смяна на гарнитурите и мисля да я пускам в движение ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #5 Отговорено 10 Август, 2016 Колега, ако ще сменяш гумички на клапаните сложи си само и единствено ОРИГИНАЛНИ, че иначе ще береш ядове Познавам доста хора, които след смяна на оригиналните гумички на клапаните с някакви други моторите им почват да горят масло в несвяст. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HARI 1 #6 Отговорено 15 Август, 2016 Въпроса е , ще се намерят ли оригинал ? Имам доверие на майстора , надявам се да си свърши работата ,мерси за съвета ще го взема под внимание , а и като е готова ще пиша във форума как стоят нещата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #7 Отговорено 20 Август, 2016 Може да не бараш гумичките,ама може да си смениш сегменти и биелни лагери ако мислиш да я караш по-дълго. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HARI 1 #8 Отговорено 21 Октомври, 2016 Колата е готова - шлайфана е главата , сменени са гарнитурите , маслото и антифриза , не са сменяни гумички и сегменти , мотора не загрява работи добре и върви добре!Не гори масло , както и да има висок разход на гориво .Засега работи добре и съм доволен от свършеното от майстора , макар че се забави доста време ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове